Sončna očala za novorojenčke Beaba Clip strap Chalk Pink UV4 od 0-9 meseca rožnata

Opis izdelka

Sončna očala Clip strap Chalk Pink z delavnice francoske znamke Beaba so zasnovana posebno za majhne otroke in njihove potrebe, ki bodo otroškemu vidu priskrbela zadostno zaščito pred soncem že od prvih dni. Ni vam treba več posedati doma, ko zunaj sije toplo sonce. Zahvaljujoč maksimalni zaščiti UV filtra 4. kategorije so očala primerna za otroke že od njihovega rojstva. Očala z okroglo obliko so izredno udobna in se na glavico fiksirajo z elastičnim paščkom, ki je nastavljiv in se prilagodi glavici vsakega malčka. Prožen in na dotik prijeten material popolnoma objame otroško glavico in zahvaljujoč dodelanim detajlom lahko otroci očala nosijo tudi ko ležijo. Sončna očala Beaba omogočajo otrokom tudi stransko zaščito, zato je občutljiv otroški vid zaščiten z vseh strani.

Sončna očala Beaba so primerna za otroke od 0 do 9. meseca in so zasnovana v sodelovanju z okulisti, oftalmologi in tudi kiropraktiki, zato otrokom ponujajo maksimalno zaščito že od prvega dneva, preživetega na soncu. Sončna očala svetlo rožnate barve so narejena prav za male malčke – malčkov ne bodo nikjer tiščala in se bodo odlično podala na njihov obražček. Nameščanje očal je izjemno preprosto, staršem bo to uspelo v le nekaj sekundah. Stekla očal se ne razbijejo in so dovolj temna in zato primerna tudi za ekstremne svetlobne pogoje, s katerimi se lahko srečate na plaži in v gorah. Del paketa sta tudi priročen etui s prikupnim dizajnom in krpica za čiščenje iz mikrovlaken.

Priljubljena francoska znamka Beaba že od leta 1989 prinaša v gospodinjstva z majhnimi otroki inovativne kuhinjske pripomočke in izdelke za nego majhnih otrok. Oblikovalci znamke Beaba pri zasnovi novih izdelkov še posebno skrbijo za to, da bi novi izdelki izpolnjevali kriterije najvišje kakovosti. Nad izdelki francoske znamke Beaba so navdušeni starši po celem svetu, izdelki Beaba pa so vsakoletno nagrajeni tudi s strani strokovne komisije.

Lastnosti

  • sončna očala Beaba
  • za otroke že od njihovega rojstva
  • UV filter 4. kategorije
  • nezlomljiva temna stekla
  • z etuijem in krpico za čiščenje
  • kakovostni izdelek Beaba
  • proizvedeno v Franciji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost11*3*4 cm
Dimenzije paketa14*6*5 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža18 g
OpombaUV 4
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.