Sončna očala za otroke Beaba Baby S Pearl Blue od 9-24 mesiacov modra

Opis izdelka

Sončna očala Baby S Pearl Blue z delavnice francoske znamke Beaba so zasnovana posebno za majhne otroke in njihove potrebe. Z brezčasnimi očali bodo vaši malčki na polno uživali v toplih sončnih žarkih. Zahvaljujoč maksimalni zaščiti UV filtra 3. kategorije so očala primerna za otroke že od 9. meseca dalje. Očala z okroglo obliko so brezčasnega dizajna in so primerna za dečke in deklice. So izjemno udobna, vaše otroke pa bodo navdušila tudi zahvaljujoč gibljivi ročki za 360°, s katero bodo lahko lahko nastavili za ušesa ali pa kar na ušesa. Prožen in na dotik prijeten material popolnoma objame otroško glavico in otrok ne moti niti za ušeski in niti na nosu. Sončna očala Beaba omogočajo otrokom tudi stransko zaščito, zato je občutljiv otroški vid zaščiten z vseh strani.

Sončna očala Beaba iz edinstvene kolekcije namenjene otrokom so primerna za otroke od 9. do 24. meseca. Svetlomodra očala so zasnovana v sodelovanju z okulisti, oftalmologi in tudi kiropraktiki, zato otrokom ponujajo maksimalno zaščito med časom preživetim na soncu. Sončna očala pastelne modre barve so narejena prav za malčke – popolnoma se bodo podala na njihov obrazek in jih ne bodo motila pri igri. Stekla očal se ne razbijejo in so dovolj temna in zato primerna tudi za plažo in gore. Del paketa so tudi priročen etui s prikupnim dizajnom, vrečka iz mikrovlaken in elastična gumica s klipom, zahvaljujoč kateri se bodo očala na glavico lepše podala.

Priljubljena francoska znamka Beaba že od leta 1989 prinaša v gospodinjstva z majhnimi otroki inovativne kuhinjske pripomočke in izdelke za nego majhnih otrok. Oblikovalci znamke Beaba pri zasnovi novih izdelkov še posebno skrbijo za to, da bi novi izdelki izpolnjevali kriterije najvišje kakovosti. Nad izdelki francoske znamke Beaba so navdušeni starši po celem svetu, izdelki Beaba pa so vsakoletno nagrajeni tudi s strani strokovne komisije.

Lastnosti

  • sončna očala Beaba
  • za otroke od 9. do 24. meseca
  • UV filter 3. kategorije
  • nezlomljiva temna stekla
  • z etuijem in zaščitno vrečko
  • kakovostni izdelek Beaba
  • proizvedeno v Franciji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 9 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost12*4*4 cm
Dimenzije paketa14*6*5 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža23 g
OpombaUV 3
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.