Šolska torba nahrbtnik Backpack Jackie Glazed Cherry Jeune Premier ergonomska luksuzni dizajn 39*27 cm

Opis izdelka

Spoznajte Jackie, najnovejšega člana družine šolskih torb Jeune Premier, ki v sebi skriva presenečenje. Edinstvena šolska torba Backpack Jackie Glazed Cherry Jeune Premier odraža najmodernejši stil otroške in mladinske mode, zahvaljujoč čemur jo bodo vaši otroci prav ponosno nosili. Nov nahrbtnik Backpack Jackie Glazed Cherry z delavnice belgijske znamke Jeune Premier bo vašega prvošolčka ali prvošolko v hipu navdušil, tudi zahvaljujoč snemljivi pasni torbici z bleščicami. Zadostuje en pogled na to dizajnersko in brezčasno torbo in otroci se bodo šole veselili kot še nikoli do zdaj.

Zdravje in varnost

Črtasta šolska torba v motivu češenj je primarno namenjena otrokom prvih razredov osnovnih šol. Nahrbtnik je zahvaljujoč svoji prvovrstni izdelavi primeren za otroke od 6. leta starosti z višino 110 do 158 cm. Prazen nahrbtnik tehta le 0,8 kg in zato otroške hrbtenice ne obremenjuje z odvečno težo. Starši bodo ob nakupu zagotovo hvaležni anatomsko oblikovanemu hrbtišču z mehko oblogo in podloženim naramnicam, ki so tako udobne, da otroci torbe na hrbtu niti občutili ne bodo.

Samoumevna pa je tudi možnost nastavitve naramnic, ki se bodo prilagodile vašemu šolarju in torba polna zvezkov jih zato ne bo vlekla nazaj. To, da so oblikovalci znamke Jeune Premier mislili resnično na vse, dokazujejo tudi popolnoma dodelani detajli. Predalček torbe se zapenja na zadrgo, tako da se otrokom pred vsako šolsko uro ne bo treba bojevati s kompliciranim zapenjanjem, ki se zatika.

Materiali

Prvi šolski dan bo potekal v znamenju novih sošolcev in učiteljev, manjkati pa ne sme niti nova šolska torba. Nahrbtnik Jeune Premier je proizveden iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, ki spominja na usnje, zato je preprost za čiščenje. Lahko, vendar trpežno blago je obdelano tako, da odbija umazanijo. Torba je zahvaljujoč prvorazrednim materialom in dodelavi nepremočljiva od znotraj in zunaj in bo učbenike zaščitila tudi v primeru, če bo vaš šolar pozabil dežnik.

Notranjost

Šolska torba Jeune Premier ni videti čudovito le od zunaj, ampak tudi od znotraj. V notranjosti bo torba razkrila svojo prostornino 18 litrov, tako da bodo prvošolčki vanjo lahko pospravili vse, kar bodo za šolo potrebovali, uporabljali pa jo bodo tudi za izlete. Nahrbtnik je razdeljen na dva velika predalčka, ki otrokom omogočata razporejanje posameznih šolskih pripomočkov. Vanju bodo brez težav spravili vse učbenike in zvezke in ostal bo tudi prostor za peresnico ter seveda, malico. Torbi ne manjka niti sprednji žep, ki je originalnega dizajna. Tvori ga snemljiva pasna torbica, ki je na torbo pripeta z magneti. Ti so zaščiteni pred krajo, vendar se torbica tudi kljub temu preprosto sname.

Dizajn

Dizajnu sta se oblikovalca torbe Jeune Premier resnično posvetila. Sama sta starša in dobro vesta, da otroci v šolo hodijo z veseljem takrat, ko si na hrbet nadenejo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak učenec in se skupaj s sladkimi češnjami podajte v svet domišljije in ustvarjalnosti. Pripravljanje čudovite torbe Jeune Premier za naslednji šolski dan bo za otroke še veliko bolj prijetno in stilsko. Pri ročno zasnovanem dizajnu se že na prvi pogled opazijo elementi originalnosti, ki jih drugje zlahka ne najdete.

Lastnosti

  • šolska torba za otroke od 6. leta
  • s snemljivo pasno torbico
  • primerna za prve razrede osnovne šole
  • primerna za višino 110 - 158 cm
  • teža 0,825 kg
  • prostornina 18 litrov
  • dimenzije 39*27*17 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomska oblika
  • vodoodporni material, ki odbija umazanijo
  • dva velika predalčka
  • ročno naslikani originalni dizajn
  • zasnovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
Velikost39*27*17 cm
Teža825 g
Nabor izdelkovNe
gift SS2024JPTOTE2022 Plátená taška Tote Bag,JP537782 Sada na ozdobenie školských pomôcok,JP537775 Sada na ozdobenie školských pomôcok
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.