Šolska termo torba Thermo Bag Cherries Jeune Premier ergonomska luksuzni dizajn 19*27 cm

Opis izdelka

Njami, končno je zazvonilo za odmor za malico! Malica, kosilo ali prigrizek bo od zdaj naprej zahvaljujoč belgijski znamki Jeune Premier okusno kot pravkar pripravljeno. Stilska termo torba Thermo Bag Cherries v motivu češnjic bo otrokom pričarala nasmeh na obraz in hkrati shranila v naprej pripravljeno jed za otroke, ki bo ostala sveža in okusna. Luksuzna termo torba je trpežna, debelina materiala pa ji daje trdnost, ki bo v šolski torbi vašega šolarja nedvomno neprecenljiva. Sloj iz teflona bo zagotovil nepremočljivost termo torbe, s katere bo dež in tudi druga tekočina stekla kot voda iz vrča.

Rožnata termo torba za hrano Jeune Premier s poliestrsko podlogo ima priročen ročaj, ki omogoča lažji oprijem, zapenja pa se na zadrgo. Vanjo boste varno pospravili vso hrano, ki jo bo vaš šolar v šoli potrebovali, da si napolni energijo. Termo torba je veganska, zato bo razveselila tudi starše, ki jih skrbi za naš planet. Termo torba znamke Jeune Premier je preprosto nepogrešljiv del šolarjeve opreme. Ravno zato sta se za njen dizajn oblikovalca Jeune Premier resnično potrudila.

Sama sta starša in vesta, da otroci v šolo hodijo z veseljem prav takrat, ko lahko s seboj vzamejo le najlepše šolske potrebščine. Pozabite na dolgočasne plastične vrečke, ki jih imajo s seboj drugi šolarji in otrokom pripravite malico v stilsko termo torbo z veselim dizajnom. Ročno zasnovan dizajn že na prvi pogled kaže elemente originalnosti, ki jih drugje zlahka ne najdete. Poskrbela bo za to, da bo malica, kosilo ali prigrizek odličnega okusa.

Lastnosti

  • dizajnerska termo torba Jeune Premier
  • za otroke od 24. meseca
  • hrano ohranja svežo in okusno
  • dimenzije 19*10*27 cm
  • vodoodporni material, ki odbija umazanijo
  • veganski izdelek
  • ročno naslikani originalni dizajn
  • zasnovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
Velikost19*10*27 cm
Nabor izdelkovNe
gift SS2024JPTOTE2022 Plátená taška Tote Bag,JP537782 Sada na ozdobenie školských pomôcok,JP537775 Sada na ozdobenie školských pomôcok
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.