Šolska tabla Smoby magnetna dvostranska z 80 dodatki in 2 stolčka KidChair

Opis izdelka

Igrače, s katerimi se vaši otroci ne bodo nikoli dolgočasili. Komplet šolske magnetne table Smoby z nastavljivo višino in seta 2 stolčkov KidChair predstavlja odlične igrače za otroke od 3. leta starosti, ki radi rišejo, barvajo in se učijo novih reči. Akcijski set igrač bo s svojo ugodno ceno razveselil tudi starše. Posamezne igrače v kompletu so lepo usklajene in tvorijo odličen dodatek za otroško sobo. Z igračami se lahko igra več otrok h krati, sorojenci in prijatelji. Te otroške igrače pomagajo pri razvoju otroške domišljije in predstavnosti in so izredno kvalitetne.

Magnetna šolska tabla Activity Smoby dvostranska z 80 dodatki modra

Otroška magnetna dvostranska tabla Activity je visoka 105 cm. Na eni strani je magnetna, kjer lahko otroci rišejo s pomočjo zbrisljivega flomastra ali pa ustvarjajo sličice iz magnetnih črk in rešujejo račune s pomočjo magnetnih številk. Učijo se črkovati besede, združevati stavke, učijo se prepoznavati barve in črke. Druga stran table je klasična, primerna za pisanje s kredo. Je moderna in čudovita šolska tabla za otroke, ki se preprosto zloži in pospravi. Je odlična kombinacija pastelne modre barve s kovinskimi nogicami in se bo lepo podala vsaki otroški sobi ter jo tudi poživela. Tabla za risanje je primerna za otroke od 3. leta starosti.

Je stabilne kovinske konstrukcije, na nogicah pa se nahajajo mehki plastični zaščitni elementi, ki varujejo tla in preproge pred poškodbami, hkrati pa imajo protizdrsen učinek in krepijo celotno stabilnost otroške table. Prednost otroške dvostranske table je, da se enostavno namesti in zloži. Z enim gibom tablo zložite in sestavite. Pod površino za risanje se na obeh straneh nahaja prostor za odlaganje pisalnih potrebščin in dodatkov. Hkrati varuje tla pred prekomernim prahom, ki prileti s kred. Stranski predalček služi za shranjevanje magnetnih črk in številk. Na zgornjem delu vsake table je tudi sponka za prijemanje papirja. Je zelo priljubljena otroška tabla. Otroci se igrajo, rišejo in ustvarjalno uporabljajo vse dodatke, ki so priloženi tabli. Izdelki vsebujejo skupaj 80 dodatkov kot na primer: flomaster za pisanje, 6 barvnih kred, magnetne črke in številke, matematične znake in krpico za brisanje.

Stolček KidChair Smoby z UV filtrom, nosilnost 50 kg, višina 27 cm, zelen od 18 mes

Stolček za otroke KidChair Smoby je popoln stolček za otroke od 18. meseca starosti. V tem kompletu boste našli čudovit set 2 stolčkov, ki bo razveselil in presenetil vsakega otroka. Njune čudovite barve so zaščitene z UV filtrom in zato niti po daljšem času ne bodo izgubile svoje barvitosti. Sedež stolčka je na višini 27 cm, skupna višina z naslonjalom pa meri 50 cm. Nosilnost otroškega stolčka znaša 50 kg in je odličen stolček za to, da bi se vaši malčki učili samostojno sedeti v pravilnem položaju. Stolček lahko malčki uporabljajo za igro, in tudi med malicanjem na vrtni zabavi, saj se popolnoma poda k otroškim hiškam Smoby.

Priznani francoski proizvajalec otroških igrač Smoby izdeluje kakovostne in edinstvene igrače svojevrstnega dizajna in tudi funkcionalnosti. Na trgu zaseda vodilno mesto, saj so njegove igrače narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne plastike, ki je prestala najstrožje varnostne kriterije. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost52*54*105 cm
Skupna višina105 cm
Dimenzije paketa55*10*60 cm
MagnetnoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,6 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.