Šolska tabla za igranje magnetna Smoby dvostranska, pregibna s predalčkom in 80 dodatki modra

Opis izdelka

Magnetna tabla Smoby je dvostranska tabla za otroke, ki jo lahko nastavite po višini. Otroška magnetna tabla je izdelana iz kakovostne in trpežne plastike, ki je prijetna na dotik, izdelek pa je opremljen z različnimi certifikati trpežnosti in kakovosti. Na eno stran lahko na tablo pišete s flomastrom, po drugi strani pa s kredo. Obe strani lahko potem obrišete s krpo ali gobo, s čimer boste prihranili veliko papirnatih brisačk. Pod tablo je prostorna polička za shranjevanje pripomočkov, svinčnikov, kred in flomastrov, ki je praktičen tudi iz tega vidika, da prah s kred ne bi padal na tla. Tabla za otroke raste skupaj z vašim otrokom. Nogice podstavka lahko po višini nastavite na 5 različnih položajev od 80 do 125 cm. 

Poličko za shranjevanje svinčnikov lahko zaprete in tako otrok ne bo izgubil nobene izmed njih. Prav tako lahko poličko preprosto in priročno zaprete. Otroški tabli je priložen tudi set magnetnih črk, številk in matematičnih znakov, flomastri, katerih črnilo lahko izbrišete, set barvnih kred in goba. Tabla je izdelana v čudoviti modri barvi z rdečimi detajli, tako da je primerna za dečke in se bo čudovito podala otroški sobici. Skupaj vsebuje 80 dodatkov, ki otrokom zagotavljajo ure in ure zabave in ustvarjalnega risanja, pisanja ali iger z magnetki, s katerimi lahko oblikujejo svoje prve besede.

Otroška tabla je primerna za otroke od 3. leta starosti. Z igro otroci urijo svojo domišljijo in risalne spretnosti. Konstrukcija table za otroke je kovinska in se lahko priročno in preprosto zloži na majhne dimenzije. Ta otroški pripomoček za risanje pomaga pri razvoju umetniškega talenta, otroške domišljije in spretnosti pri risanju. Zahvaljujoč mnogim dodatkom je ta igrača odličen pripomoček za otroke v predšolskem in zgodnjem šolskem obdobju. Smoby je francoski proizvajalec otroških igrač, z dolgoročno tradicijo. Izdelki Smoby se ponašajo s precizno zasnovo, visoko kakovostjo in izpolnjujejo stroge evropske kriterije. Dimenzije izdelka merijo 63*63*125 cm.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost63*63*125 cm
Skupna višina80 - 125 cm
Dimenzije paketa60*11*72 cm
Nastavljiva višinaDa
MagnetnoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža7,45 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.