Šolska tabla za igranje Smoby magnetna dvostranska z 80 dodatki in tabure KidStool 2v1

Opis izdelka

Komplet magnetne šolske table s 59 dodatki v rožnato modri barvi in stolček KidChair z UV filtrom je izjemni set igrač za vse otroke od 3. leta starosti. Set igrač ponujamo po znižani ceni, tako da boste pri nakupu izrazito prihranili. Igrače Smoby razvijajo pri otrocih njihove motorične funkcije, predstavnost in domišljijo. Smoby je priznani francoski proizvajalec igrač, ki v svojih izdelkih združuje pravi francoski dizajn in prvorazredno kakovost. Komplet igrač je primeren tudi za igro več otrok skupaj, sorojencev in prijateljev. 

Magnetna tabla za risanje Smoby visoka 125 cm s poličko in 128 dodatki rožnata

Smoby tabla za risanje za otroke je magnetna dvostranska tabla, visoka 125 cm. Otroška magnetna tabla je izdelana iz kakovostne in trpežne plastike, ki je prijetna na dotik, izdelek pa je opremljen z različnimi certifikati trpežnosti in kakovosti. Na eno stran lahko na tablo pišete s flomastrom, po drugi strani pa s kredo. Obe strani lahko potem obrišete s krpo ali gobo, s čimer boste prihranili veliko papirnatih brisačk. Pod tablo je polička za shranjevanje pripomočkov, svinčnikov, kred in flomastrov, ki je praktična tudi zaradi tega, da prah s kred ne bi padal na tla. Poličko za shranjevanje svinčnikov lahko zaprete in tako otrok ne bo izgubil nobene izmed njih, kar je preprosto in praktično tudi za čiščenje. 

Otroški tabli je priložen tudi set magnetnih črk, flomastri, katerih črnilo lahko zbrišete, set barvnih kred in goba. Tabla za otroke je izdelana v čudoviti živi rožnati barvi z modrimi detajli in čudovitim dekorativnim motivom na zgornjem delu, tako da je primerna predvsem za deklice. Skupaj vsebuje 59 dodatkov, ki otrokom zagotavljajo ure in ure zabave in ustvarjalnega risanja, pisanja ali iger z magnetki, s katerimi lahko oblikujejo sličice. Z igro otroci urijo svojo domišljijo in risalne spretnosti. Konstrukcija table za otroke je kovinska in se lahko priročno in preprosto zloži na majhne dimenzije. Zahvaljujoč protizdrsnim nogicam je otroška dvostranska tabla izredno stabilna in varna.

Stolček KidChair Smoby z UV filtrom, nosilnost 50 kg, višina 27 cm, rdeč od 18 mes

Stolček za otroke KidChair Smoby je popoln stolček za otroke od 18. meseca starosti. Njegove čudovite barve v kombinaciji bele in rdeče so zaščitene z UV filtrom in zato niti po daljšem času ne bodo izgubile svoje barvitosti. Sedež stolčka je na višini 27 cm, skupna višina z naslonjalom pa meri 50 cm. Nosilnost otroškega stolčka znaša 50 kg in je odličen stolček za to, da bi se vaši malčki učili samostojno sedeti v pravilnem položaju. Stolček v rdeči barvi lahko malčki uporabljajo za igro, in tudi med malicanjem na vrtni zabavi, saj se bo popolnoma podal k otroškim hiškam Smoby.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že celo desetletje.Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost63*63*125 cm
Skupna višina125 cm
Dimenzije paketa60*11*72 cm
Dimenzije risalne površine54*51 cm
MagnetnoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža6,48 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.