Šolska tabla magnetna Blue Plastic Board 2v1 Smoby dvostranska na flomastre in krede in 7 dodatkov

Opis izdelka

Magnetna šolska tabla Blue Plastic Board 2v1, francoskega proizvajalca Smoby je vrhunska dvostranska tabla, s katero se bodo zabavali vsi otroci od 3. leta starosti. Proizvedena je iz trdnega in trpežnega plastičnega okvirja z zaobljenimi robovi in površino nežno na dotik. Je izredno priročna, otroci lahko eno stran lahko na tablo pišejo s flomastrom, po drugi strani pa s kredo. Obe strani lahko potem preprosto obrišete s krpo ali gobo. Pod risalno površino je polička za pisalne potrebščine, ki hkrati delno ščiti tla pred padanjem prahu s krede.

Otroci se lahko veselijo seta 7 dodatkov, ki vsebuje 6 barvnih kred in 1 zbrisljiv flomaster. Stilska tabla v pastelnih barvah deluje brezčasno, primerna je za dečke in deklice. Z njo se bodo igrali leta in leta, se ob tem prijetno zabavali in hkrati oblikovali svoje prve besede, računali svoje prve račune in si razvijali logično mišljenje. Ta otroški pripomoček za risanje pomaga pri razvoju umetniškega talenta, otroške domišljije in spretnosti pri risanju. Zahvaljujoč originalnim dodatkom je ta igrača odličen pripomoček za otroke v predšolskem in zgodnjem šolskem obdobju.

Tablo za otroke lahko hitro pospravite, ne zavzema pa niti veliko prostora. Skupne mere znašajo 62*58*105 cm, kjer višina meri 105 cm. Francosko podjetje Smoby je znano po svojih edinstvenih in kakovostnih otroških igračah za različne starostne kategorije. Plastika na igračah Smoby je trdna, obenem pa nežna do otroških rok in žametna na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, barve pa spodbujajo otroško domišljijo. Igrače Smoby so najboljše, kar lahko ponudite svojim otrokom, ki se bodo z njimi zabavali ure in ure.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost62*58*105 cm
Skupna višina105 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.