Magnetna šolska tabla Activity Smoby 2v1 dvostranska in s 7 dodatki rožnata

Opis izdelka

Otroška magnetna tabla Activity Smoby 2v1 je primerna za vse otroke od 3. leta starosti, ki obožujejo risanje.  Višina table meri 105 cm. Z ene strani je otroška tabla magnetna, tako da lahko otroci nanjo s pomočjo magnetkov pritrdijo svoje umetnije ali sličice. Na belo magnetno tablo lahko pišejo tudi s flomastrom, ki ga boste našli v paketu. Druga stran table je klasična črna, prav taka kot v šoli. Na črno tablo lahko otroci rišejo s kredami, ki prihajajo v paketu skupaj z otroško dvostransko tablo. Skupaj ima tabla kar 7 dodatkov: 6 barvnih kred n 1 flomaster. Je prijetne barvne kombinacije rumene, rožnate in modre barve. Poleg tega, da lahko to otroško tablo postavite na stojalo kot slikarsko platno, jo lahko obesite tudi na steno. To je velika prednsot, če želite prihraniti mesto v otroški sobi. S to igračo se vaši malčki ne bodo nikoli dolgočasili. Del stojala za otroško tablo je tudi zaboj za shranjevanje flomastrov in kred.

Otroška tabla za risanje se povsem preprosto zloži, zato ne bo zavzela veliko prostora. Je kakovostne konstrukcije, torej stabilna in trpežna. Z rokovanjem z otroško tablo in risanjem s kredami in drugimi pripomočki za risanje otroci razvijajo svojo fino motoriko. Z ustvarjanjem raznih sličic in umetnij pa razvijajo svojo domišljijo in ustvarjalnost, odkrivajo svoje talente in se trudijo izboljševati in izpopolnjevati. Otroci se učijo tudi discipline in odgovornosti, saj morajo sami skrbeti za red, saj morajo sami pospravljati za seboj. Z igro učiteljev se lahko otroci tudi na tak način približujejo svetu odraslih. Otroci se radi igrajo učitelje in zato je tabla Smoby idealen pripomoček. Magnetna in risalna tabla v enem ne sme manjkati v otroški sobi nobenega otroka, saj se z njo ne bodo nikoli dolgočasili, ampak razvijali svojo domišljijo. Skupne mere otroške magnetne table s podstavkom znašajo 62*58*105 cm.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec visoko kakovostnih plastičnih otroških igrač z realističnim dizajnom. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, vendar hkrati gladka in prijetna in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Pritegnile bodo vsakega otroka, saj je to odlično darilo za male učitelje. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo francoske kakovosti, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov, ki izstopajo na evropskem trgu.

Lastnosti

  • kakovostna in stabilna plastična konstrukcija
  • elegantni francoski dizajn
  • bogata oprema 7 dodatkov
  • dvostranska šolska tabla
  • priročna polička za odlaganje
  • možnost samostojnega obešanja table na steno
  • primerna za otroke od 3. leta
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost62*58*105 cm
Skupna višina105 cm
Dimenzije paketa50*12*56 cm
Dimenzije risalne površine43*43 cm
MagnetnoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,4 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.