Šolska tabla dvostranska Activity Plastic Board Smoby 2v1 magnetna na flomaster in kredo s 7 dodatki in magnetne črke 72 kom

Opis izdelka

Šolska dvostranska tabla Activity iz delavnice francoskih oblikovalcev Smoby je vrhunska tabla za risanje, ki bo razveselila vse otroke od 3. leta starosti. Izdelana je iz kakovostne in trpežne umetne mase, ki je prijetna na dotik. Je izredno priročna, otroci lahko eno stran lahko na tablo pišejo s flomastrom, po drugi strani pa s kredo. Obe strani lahko potem obrišete s krpo ali gobo. Pod tablo je prostoren predalček z več razdelki za shranjevanje pripomočkov, pisal, kred in flomastrov. Polička za dodatke hkrati služi tudi temu, da prah ne bi padal na tla. 

Otroci se bodo razveselili seta 7 dodatkov, med katerimi je črn flomaster in 6 barvnih kred. Brezčasna tabla v kombinaciji rdeče, zelene in modre barve deluje sodobno in bo postala okras vsake otroške sobice. Tablo lahko snamete s podstavka in obesite na steno, zahvaljujoč vrvici na njenem zgornjem delu. Pisalna površina meri 43*43 cm. Stojalo je opremljeno s tremi stabilnimi nogami s protizdrsnimi zaščitami. Skupne dimenzije izdelka znašajo 62*58*105 cm, kjer je maksimalna višina table na podstavku 105 cm. Na zgornjem delu table se nahaja tudi priročni klip za flomaster. Tablo za otroke lahko hitro postavite na stojalo, prav tako pa jo lahko preprosto pospravite.

Dečki in deklice se bodo z njo igrali še leta in leta, medtem ko se bodo zabavali in hkrati oblikovali svoje prve besede, računali svoje prve račune in si razvijali logično mišljenje. Ta otroški pripomoček za risanje pomaga pri odkrivanju umetniškega talenta, otroci pri risanju uporabljajo svojo domišljijo in predstavnost. Zahvaljujoč mnogim dodatkom je ta igrača odličen pripomoček za otroke v predšolskem in zgodnjem šolskem obdobju. Otroci se lahko z njo igrajo sami, ali pa s svojimi prijatelji, bratci in sestricami. Preizkusili se bodo v poklicu učiteljev in ob komuniciranju s svojimi učenci razvijali tudi svoje komunikacijske veščine. Ta odlična igrača je prav tako primerna za vrtce in male šole, kjer bo prav tako navdušila okolico.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom originalne igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost62*58*105 cm
Skupna višina105 cm
Dimenzije paketa47*10*57 cm
Dimenzije risalne površine43*43 cm
MagnetnoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,7 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.