Šolska peresnica Pencil Box Filled Unicorn Gold Jeune Premier ergonomska luksuzni dizajn 20*7 cm

Opis izdelka

Sledite mavrici, pripeljala vas bo naravnost k samorogu! Naznanjamo vsem staršem, da bodo šolske klopi otroci tokrat lahko zasedli le z edinstveno peresnico Jeune Premier. Šolska peresnica Pencil Box Filled Unicorn Gold ima sicer retro pridih, vendar je nastala po navdihu najnovejših modnih trendov in zahtevah otrok. V novi peresnici Pencil Box Filled Unicorn Gold z delavnice luksuzne belgijske znamke Jeune Premier je dovolj prostora za vse pisalne potrebščine vašega šolarja, ki so hkrati del peresnice. Zadostuje en pogled na to dizajnersko in brezčasno peresnico in otroci se bodo šole veselili kot še nikoli do zdaj.

Nova mavrična peresnica Jeune Premier je proizvedena iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, zato je preprosta za čiščenje. Lahko, vendar trpežno blago je dodelano tako, da odbija umazanijo. Luksuzna peresnica je zahvaljujoč prvorazrednim materialom in dodelavi nepremočljiva od znotraj in zunaj. Peresnica z motivom pravljičnega samoroga bo celo šolsko leto lepo krasila klop vašega šolarja. Tako kot vsi izdelki znamke Jeune Premier, je tudi peresnica Pencil Box Filled 100% veganska.

Vzorčasta peresnica Jeune Premier v motivu samoroga in mavrice je od zunaj videti odlično, veliko pa ponuja tudi z notranje strani. Prostornina znaša 1,8 litra, kar otrokom sicer ne pove veliko, pomembno pa je, da bodo vanjo lahko pospravili vse svoje pisalne potrebščine. Peresnica je do polnosti napolnjena s pisalnimi potrebščinami, ki jih otroci vsakodnevno uporabljajo. Vsebuje pero, svinčnike, radirko, šilček, ravnilo, barvice, flomastre in škarje. Priročna zadrga bo poskrbela, da bodo otroci hitro našli vse barvice, svinčnike in flomastre hitro in preprosto. Ta peresnica z enim predalčkom Jeune Premier s pisalnimi potrebščinami je nujen del opreme vsakega šolarja. Ravno zato sta se za njen dizajn oblikovalca Jeune Premier resnično potrudila.

Sama sta starša in vesta, da otroci v šolo hodijo z veseljem le takrat, ko lahko s seboj vzamejo le najlepše šolske potrebščine. Pozabite na dolgočasne, enobarvne peresnice, ki jih imajo vsi drugi šolarji in skupaj s samorogom na mavrici odletite v svet domišljije in ustvarjalnosti. Pri ročno zasnovanem dizajnu se že na prvi pogled opazijo elementi originalnosti, ki jih drugje zlahka ne najdete in poskrbel bo za to, da bo pisanje prvih črt in črk še bolj zabavno.

Lastnosti

  • dizajnerska peresnica Jeune Premier
  • za otroke od 24. meseca
  • peresnica z enim predalčkom
  • vsebuje pisalne potrebščine
  • teža 0,48 kg
  • prostornina 1,8 litra
  • dimenzije 20*7*13 cm
  • vodoodporni material, ki odbija umazanijo
  • ročno naslikani originalni dizajn
  • zasnovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
Velikost7*20*13 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.