Šolska klop z učenci Classroom Smoby dve mizi in dva otroka z gibljivimi rokami

Opis izdelka

Šolska klop z učenci Classroom, francoskega proizvajalca Smoby je odličen dodatek za otroške šole, s katerim se bodo tudi samostojno igrali učitelje. Dečki in deklice od 3. leta starosti se bodo razveselili 2 učencev (dečka in deklice), ki sta proizvedena iz trdnega in trpežnega kartona. Njihova desna roka je opremljena z vrtljivim sklepom, s katerim se lahko javijo, ko poznajo pravilen odgovor na učiteljevo vprašanje. Zahvaljujoč priročni mizici in setu 35 dodatkov bodo pripravljena na vsak šolski dan. Na voljo imajo tudi različen učni material, kot so tabele in različne vesele sličice za ustvarjanje logičnih asociacij.

Po učni uri bodo lahko klopi postavili eno nasproti druge in uživali v šolski malici. Učenca bosta uporabila jedilni pribor, krožničke, kozarčke in replike jedi: liste solate, piščančje stegno, jajce na oko, pomarančo, jabolko, kolaček in paradižnik. Z njih bodo lahko pripravili okusno in zdravo kosilo. Po koncu odmora za malico je lahko pouka že konec, ali pa učitelj nadaljuje z učno snovjo. Ob tem si razvijajo logično mišljenje, se učijo pravilno izražati in razlagati novo snov s strani učitelja ali učenca.

Z igro učiteljev se približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek za odgovornost. Modela šolarjev bosta pomagala otrokom premagati strah, z lahkoto in samozavestjo bodo tako lahko nastopali pred bodočimi sošolci in učitelji. Edukativna klop z učenci služi kot vzgojna metoda, s pomočjo katere se lahko otroci v domačem okolju pripravijo na vsakodnevno življenje v šoli in s tem odpravijo tremo. Mere izdelka znašajo 32*10*60 cm. 

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša le najkakovostnejše igrače za dečke in deklice. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost32*10*60 cm
Skupna višina60 cm
Dimenzije paketa52*14*61 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,4 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024SM430107 Magnetické písmenká veľké,SM430108 Magnetické písmenká
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.