Šolska klop s prostorom za shranjevanje in dvostransko tablo Activity Smoby in 8 dodatki rožnata

Opis izdelka

Otroška šolska klop s prostorom za odlaganje in dvostransko tablo Activity Smoby je fantastična otroška igrača, s katero se bo zabavala vsaka mala deklica od 3. leta starosti dalje. Celotna šolska klop je čudovite rožnate, modre in zelene barvne kombinacije, ki bo očarala vsako deklico in se bo z njo neizmerno zabavala. Šolska klop v sebi skriva originalno dvostransko tablo, na eni strani je klasična, narejena za risbice s kredo, na drugi pa je klasično bela, na katero lahko piše in riše z zbrisljivim flomastrom. Vaš otrok bo dobil možnost ustvarjalne zabave tudi zahvaljujoč priloženima črnim in rdečim flomastrom, skupaj z barvnimi kredami.

Šolska klop se ponaša z robustno in stabilno konstrukcijo, da bi se mala umetnica počutila mirno in je med njenim delom nič ne bi zmotilo. Med delom lahko deklica položi svoje nogice na udobno in stabilno deščico, da bi ji bilo nadvse udobno. Otroška klop razpolaga z odličnim prostorom za shranjevanje, ki se skriva pod dvostransko tablo, kamor lahko deklica po svojem ustvarjanju pospravi vse flomastre in krede. Šolska klop razpolaga tudi s še eno odlagalno površino nad dvostransko tablo, kamor lahko mala gospodična odloži vse delovne pripomočke, ki jih bo čez trenutek potrebovala.

Otroška šolska klop z dvostransko tablo je izdelana iz kakovostne plastike, katere posebnost so zaobljeni robovi, da se malčica ne bi mogla raniti. Plastika je prijetna na dotik, deklica pa bo tako ustvarjalno zabavo izkoristila s polno paro. Šolska klop je odlična igrača, ki ima edukativno funkcijo in zahvaljujoč njej, bo mala gospodična urila svojo domišljijo, spretnost in logično mišljenje, kar bodo cenili vsi starši. Celotne dimenzije šolske klopi merijo 55*58*54 cm.

Francoski proizvajalec Smoby, ki spada med zanesljive proizvajalce otroških igrač, se ponaša z visoko kakovostjo in čudovitim dizajnom svojih igrač, ki je všeč otrokom po celem svetu. Izdelava vseh izdelkov znamke Smoby je strogo nadzorovana pri vseh fazah proizvodnega procesa in zato izpolnjujejo tudi te najvišje varnostne kriterije. Starši se lahko zanesejo na to, da bodo njihovi malčki dobili v roke resnično kakovostno in varno igračo.

Lastnosti

  • primerna kombinacija klopi in dvostranske table
  • atraktivni izdelek
  • dovolj prostora za shranjevanje
  • kakovostna izdelava iz plastike
  • priročna oprema 8 dodatkov
  • primerna za otroke od 3. leta
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost55*58*54 cm
Skupna višina54 cm
Dimenzije paketa68*21*58 cm
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,7 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.