Šolska aktovka It bag Midi Cherry Fun Jeune Premier ergonomska luksuzni dizajn

Opis izdelka

Češnjice, češnjice, češnjice, raztresle ste se mi po cesti ... no, po torbi. Spoznajte aktovko Jeune Premier, ki bo postala nova šolska torba vašega otroka in ga bo spremljala prav vsak dan. Zeleno-zlata aktovka It bag Midi Cherry Fun Jeune Premier je nastala po navdihu klasičnih usnjenih torb iz preteklih časov, zasnovana pa je po najnovejših modnih trendih in zahtevah otrok. V novo šolsko aktovko It bag Midi Cherry Fun z delavnice luksuzne belgijske znamke Jeune Premier se bo vaš prvošolček zaljubil že na prvi pogled. Zadostuje en pogled na to dizajnersko in brezčasno aktovko in otroci se bodo šole veselili kot še nikoli do zdaj.

Zdravje in varnost

Luksuzna šolska aktovka je primarno namenjena otrokom prvega razreda, torej za šolarje od 6. leta z višino 110 do 134 cm. Prazna aktovka tehta le 0,9 kg in zato otroške hrbtenice ne obremenjuje z odvečno težo. Starši bodo ob nakupu zagotovo hvaležni anatomsko oblikovanemu hrbtišču z mehko oblogo in podloženim naramnicam, ki so tako udobne, da otroci torbe na hrbtu niti čutili ne bodo. Samoumevna pa je tudi možnost nastavitve naramnic, ki se bodo prilagodile vašemu šolarju in torba polna zvezkov jih zato ne bo vlekla nazaj.

To, da so oblikovalci znamke Jeune Premier mislili resnično na vse, dokazujejo tudi luksuzne zaponke, dodelane do najmanjšega detajla. Niso le stilske, ampak tudi praktične. Zadostuje en pritisk in aktovka se odpre. Za odpiranje in zapiranje aktovke ne bodo potrebovali učiteljeve ali starševe pomoči, zmogli bodo sami. Za varnost na poti v šolo bodo poskrbeli odsevni elementi, s katerimi bo vaš malček dovolj viden in ga ne bo mogoče spregledati (to pa tudi zahvaljujoč originalnemu ročno izdelanemu dizajnu).

Materiali

Prvi šolski dan bo potekal v znamenju novih sošolcev in učiteljev, manjkati pa ne sme niti nova šolska torba. Aktovka Jeune Premier je proizvedena iz kakovostnega vodoodpornega materiala, zato je preprosta za čiščenje. Lahko, vendar trpežno blago je dodelano tako, da umazanije niti ne privlači. Aktovka je zahvaljujoč prvorazrednim materialom in dodelavi nepremočljiva od znotraj in zunaj in bo učbenike zaščitila tudi v primeru, če bo vaš malček pozabil dežnik.

Notranjost

Aktovka Jeune Premier ni videti čudovito le od zunaj, ampak tudi od znotraj. Po odprtju bo torba razkrila svojo prostornino 17 litrov, tako da bodo prvošolčki v aktovko pospravili vse, kar bodo za šolo potrebovali. Notranjost aktovke je razdeljena na dva velika predala, v katera bodo spravili vse velike učbenike in zvezke in ostal bo tudi prostor za peresnico ter seveda, malico. Torbi ne manjka niti priročen sprednji žep za manjše predmete in stranski žep za stekleničko z vodo ali dežnik.

Dizajn

Dizajnu sta se oblikovalca torbe Jeune Premier resnično posvetila. Sama sta starša in vesta, da se v šolo hodi z veseljem prav takrat, ko si otroci na hrbet nadenejo torbo, ki jo občudujejo prav vsi. Pozabite na dolgočasne in enobarvne šolske torbe, ki jih ima prav vsak učenec in se skupaj s sladkimi češnjicami na svetlo zelenem ozadju potopite v svet domišljije in ustvarjalnosti. Otroci bodo vsak večer v svojo zeleno zlato aktovko Jeune Premier skrbno pospravili vse zvezke in učbenike, še posebno pa se bodo ob tem zabavali, saj jim bodo družbo delale barvite češnje. Pri ročno zasnovanem dizajnu aktovke se že na prvi pogled opazijo elementi originalnosti, ki jih drugje zlahka ne najdete.

Lastnosti

  • šolska aktovka za otroke od 6. leta
  • primerna za prve razrede osnovne šole
  • primerna za višino 110-134 cm
  • teža 0,9 kg
  • prostornina 17 litrov
  • mere 38*32*14 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomska oblika
  • odsevni elementi
  • vodoodporni material, ki odbija umazanijo
  • dva velika predalčka
  • en sprednji žep
  • ročno naslikani originalni dizajn
  • zasnovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost38*32*14 cm
Skupna višina32 cm
Teža0,9 kg
Prostornina L17,0 l
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
Primerno za otrokovo višino110 - 134 cm
gift SS2024JPTOTE2022 Plátená taška Tote Bag,JP537782 Sada na ozdobenie školských pomôcok,JP537775 Sada na ozdobenie školských pomôcok
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.