Solarna lučka s polnjenjem Nomad Solar Lamp Smoby za vse Smoby hiške za nameščanje in prenosna 15*5*5 cm od 24 mes

Opis izdelka

Presenetite svoje otroke z vrhunskimi dodatki za otroške hišice. Solarna polnilna lučka Nomad Solar Lamp, francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za vse otroke že od 2. leta starosti. Brezčasno solarno lučko v sivi barvi lahko namestite na zunanjo steno hiške Smoby in po sončnem zahodu bo prijetno osvetlila prostor pred vhodnimi vrati. Opremljena je s priročnim ročajem, tako da je preprosta za prenašanje, lahko pa jo uporabljate tudi samostojno. Opremljena je s 3 LED žarnicami z belo svetlobo, ki se polnijo z baterijami kapacitete 500 mAh - 3,7 V. Lučka je odporna na pršenje vode in izpolnjuje normativ IP54. 

Solarna lučka bo navdušila dečke in deklice, predvsem zaradi svoje funkcionalnosti in originalnega dizajna. Čez dan se polni z integriranim solarnim panelom, v temi pa jo lahko otroci uporabljajo za osvetlitev vhoda, v notranjosti hiške ali pa ob piknik mizici na vrtu s svojimi prijatelji in sorojenci. Mere znašajo 15*5*5 cm, tehta pa le 0,25 kg. Lahko jo vzamete s seboj na obiske, izlete in počitnice. Solarna lučka bo otrokom priskrbela udobje v igri, pripomogla k njihovemu razvoju domišljije in predstavnosti, z njo pa se bodo približevali svetu odraslih. V njeni svetlobi si bodo pripovedovali različne zgodbe, se igrali raziskovalce, odkrivalo temna zakotja in premagovali svoj strah. S skupno igro se bodo socializirali in si izboljšali komunikacijske in jezikovne spretnosti. 

Solarno lučko lahko namestite na naslednje hiške Smoby:

Priznani francoski proizvajalec Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost15*5*5 cm
Dimenzije paketa16*6*6 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,25 kg
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.