Igramo se šolo School Smoby Igra učiteljev in učencev s številnimi poučnimi igrami in 80 dodatki

Opis izdelka

Razveselite svoje otroke od 3. leta starosti z originalno šolo za predšolarje, s katero se bodo na igriv način naučili veliko novih reči. Brezčasni razred bo otrokom približal tipični dan v vrtcu, s sorojenci in prijatelji se bodo lahko igrali poklic učiteljev in učencev. Na voljo imajo veliko šolsko steno, na kateri je ura, dvostranska tabla, na katero lahko pišejo s flomastrom ali kredo, veliko kolo za vajo številk, ki je hkrati urnik, sličica ptička s posameznimi meseci v letu, priponke za pripenjanje risbic, poličke za odlaganje dodatkov in še mnogo drugega. Zložljiv razred je proizveden iz kakovostne in trpežne plastike, njeno stabilno kovinsko ogrodje s 4 nogicami se preprosto zloži do dimenzij 111*41 cm, zato ga lahko preprosto pospravite v omaro ali pod posteljo.

Za še bolj pristno doživetje imajo otroci na voljo 80 dodatkov, med katerim bodo našli zbrisljiv črn flomaster, krpico, magnetne številke, črke in simbole, 4 dizajnerske kartice s sličicami dreves za pravilno učenje letnih časov, 4 kartice za učenje vremena, 8 kartic učencev z imeni, ki jih učitelj razdeli pod simbol s šolsko torbo ali pod simbol s hišo. Kartice iz trdnega kartona imajo na zadnji strani ježka, s čimer se lahko pripnejo na tablo. Otroci bodo povadili tudi tuj jezik – s kartico za določanje dni v tednu bodo spoznali besede v francoščini in angleščini. S 7 karticami z aktivnostmi bo učitelj določil program – nogomet, kosilo, risanje, branje, učenje, spanec ali glasbeno vzgojo. Otroci se bodo prav tako zabavali pri sestavljanju človečka in se učili prepoznavati različne geometrične oblike.

Ta igrača je zasnovana v pestrih barvah s čudovitimi sličicami, s katerimi bodo otroci ustvarili pozitiven odnos do učenja. Naučili se bodo šteti, ponavljali abecedo, povadili tuj jezik in se ob tem zabavali. Z risanjem in pisanjem bodo povadili fino motoriko ter razvijali domišljijo in predstavnost. Prav tako pa s izboljšali spomin in logično mišljenje ter ustvarili dobre navade glede učenja. Pri igri učencev se prebuja zdrava samozavest, želja po tekmovanju in kazanju svojega znanja. Otroci, ki se igrajo poklice učiteljev, se približujejo svetu odraslih, pridobivajo občutek odgovornosti za svoje male učence, jim stvari poskusijo kar najbolje razložiti in jim pomagajo s pripravo. Na tak način vadijo svoje komunikacijske spretnosti in izražanje. Skupne dimenzije razprostrte igrače znašajo 135*41*111 cm. 

Francoski Smoby že leta in leta prinaša otrokom brezčasne igrače lastnega originalnega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost135*111 cm / 41*111 cm
Skupna višina111 cm
Dimenzije paketa52*14*61 cm
Skupna dolžina135 cm
MagnetnoDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,9 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024SM430107 Magnetické písmenká veľké,SM430108 Magnetické písmenká
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.