Slovenski prevod: Sestavljanka za posteljo Classic Grey Melange toT's-smarTrike gnezdo, odeja in prevleka siva od 0 mesecev

Opis izdelka

Nežna trodelni komplet za posteljico Classic Grey Melange proizvajalca toT's-smarTrike bo prijetno polepšal otroško sobico in mu prinesel sladke sanje že od rojstva naprej. Zahvaljujoč kakovostnim materialom je komplet varen tudi za dojenčke že od rojstva. Izdelan je v najmodernejšem dizajnu, je prijetno mehak in nežen do kože najmanjših otrok. Komplet za dojenčke v sivi barvi je trodelni in sestavljen iz zračnega odejčka, napenjalne rjuhe in gnezda za posteljico, ki služi kot varnostna ograja. Vse tri sestavine kompleta so izdelane iz zračne 100% jersey bombažne tkanine z motivom prikupne mačke in ptičkov. Komplet za dojenčke je popolna kombinacija zabave in klasičnega stila, zato bo odlično dopolnil videz vsake otroške sobice.

Komplet za posteljico bo poskrbel za nemoten spanec otrok. Odejček z mačko bo med spanjem ohranjal vašega dojenčka udobnega in toplega. Je zračen in lahek, izdelan z mislijo na potrebe najmanjših otrok. Kot popoln dodatek k odejčku je gnezdo za posteljico, ki se enostavno pritrdi na rob posteljice s pomočjo vrvic. Gnezdo ščiti nemirne dojenčke pred trčenjem ob trde robove posteljice, zato je nepogrešljiv del vsake otroške opreme. Tretji prijeten dodatek za skrb za dojenčka je napenjalna rjuha, ki bo zaščitila vzmetnico in otrokom zagotovila še več udobja.

Igrivi in izvirni dodatki za novorojenčke iz linije toT's priljubljenega proizvajalca smarTrike so priljubljeni med starši in otroki. Najnovejša linija izdelkov smarTrike so prav dodatki za skrb za dojenčke in najmlajše otroke toT's. ToT's ponuja najmodernejše in stilsko dovršene kolekcije visokokakovostnih izdelkov, ki popolnoma ustreza okusu staršev in njihovih malčkov. V dodatkih toT's-smarTrike se združuje visoka kakovost in razumne cene, pri čemer se stil ohranja na visoki ravni. Gre za inovativno kategorijo, ki je praktična in hkrati stilsko dovršena rešitev za vsakodnevne potrebe najmanjših otrok in njihovih staršev.

Lastnosti

  • trodelni komplet za posteljico
  • za dojenčke od rojstva naprej
  • odejček, napenjalna rjuha in gnezdo
  • siva barva z motivom mačke na odejčku in gnezdu
  • nežen do otroške kože
  • za udobje in zaščito dojenčka med spanjem v posteljici
  • primeren tudi kot darilo ob rojstvu
  • 100% jersey bombaž
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.