Sladoledarski voziček 100% Chef Écoiffier s hamburgerji z 29 dodatki od 18 mes

Opis izdelka

Rdeči voziček 100% Chef Écoiffier je čudovita igrača z zanimivimi detajli, primerna za otroke od 18. meseca starosti in je žive rdeče barve. Otroški voziček s sladoledom prihaja v kompletu z različnimi dodatki, skupaj jih je kar 29, mednje pa sodijo sladoledi v kornetih, majoneza in kečap, hamburgerji in pomfrit. Voziček ima koleščka, tako da se otroci lahko z njim premikajo po hiši kot pravi prodajalci jedi ali pa kuharji na prostem. To je tudi čudovito darilo za vsakega malega iznajdljivca, ki rad pomaga mamici v kuhinji in se igra kuharico ali kuharja. Otroški voziček z jedmi ima realistično zasnovo, saj je brezčasna igrača, ki je izdelana iz trdnih in trpežnih materialov iz zdravju neškodljivih barv za maksimalno varnost med igrami.

Otroški sladoledarski voziček je zelo zabavna in lepa igrača, ki bo pritegnila vsakega otroka in mu priskrbela mnogo možnosti za ustvarjanje in igre polne zanimivih aktivnosti. Ima pa tudi še en, nekoliko pomembnejši pomen. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in fantazija. Otroci ne rastejo le fizično, ampak se razvijajo tudi mentalno in to ravno zahvaljujoč igračam. S pomočjo otroškega vozička na koleščkih se razvijajo tudi fina motorika in gibalne sposobnosti otrok. Je idealen dodatek za vsako otroško sobico, lahko ga združite tudi z otroško kuhinjo Écoiffier.

Écoiffier je francoski proizvajalec, ki izdeluje kakovostne otroške igrače. Écoiffier izpolnjuje najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa proizvajalec Écoiffier, z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z varnostnimi kriteriji med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah. Prav tako skrbi za ohranjanje narave, zato je član programov Eco Emballage in Der Grüne Punkt. Uporablja materiale, ki se lahko reciklirajo, zdravju neškodljive barve, zato zagotavlja zabavo in tudi varnost vaših malčkov.

Priporočamo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost41*31*45 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,920 kg
Barvačervená
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.

Vprašanje o izdelku

Polja označena z * so obvezna