Sladoledarna Igriva kuharica Chef Ice Cream Factory Smoby recepti in modelčki za izdelavo sladoleda in lednih lizik od 5 leta

Opis izdelka

Sladoledarna Igriva kuharica z delavnice francoskih proizvajalcev Smoby bo vašim najmlajšim od 5. leta starosti prinesla hladno osvežitev v podobi sladkih dobrot! Set za izdelavo sladoleda in lizik vsebuje vse potrebne dodatke in modelčke, s katerimi se bodo otroci lahko igrali poklice sladoledarjev. Ob tem bodo uporabljali silikonske modelčke v 2 različnih barvah, 8 plastičnih paličk, zajemalke, 1 veliko žlico, kuharsko brizgo s 3 zamenljivimi nastavki, 3 posodice za priokuse, 1 skledico s pokrovom, ročni mešalnik, ožemalnik za citruse, poličko za shranjevanje sladoleda in kuharsko knjižico z recepti. Za pripravo sladoleda je dovolj, da zmešate želene okuse, nalijete zmes v modelčke in jih vstavite v zamrzovalnik. 

Za pripravo lahko za sladoled uporabite tudi sestavine, ki niso del seta – kondenzirano mleko, smetana, vaniljev ekstrakt, sadni sok, kokosovo mleko, koncentrirani sadni sirup. Mali kuharji in kuharice lahko v pripravo sladoleda vključijo lastne zamisli in s tem lastno domišljijo in predstavnost. Skupaj s sorojenci in prijatelji lahko tekmujejo, kdo bo ustvaril lepši sladoled, pri pripravi pa jim lahko asistirajo tudi starši in jim kadarkoli priskočijo na pomoč. Naučili se bodo pravilnega postopka priprave okusnih poslastic in ugotovili, čemu služijo posamezni pripomočki. Pri delu s pripomočki za izdelavo sladoleda si tako na originalen način razvijajo logično razmišljanje. S tem se približujejo svetu odraslih, pridobivajo občutek odgovornosti in se učijo potrpežljivosti. 

Smoby že leta in leta prinaša otrokom igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo vrhunsko francosko kakovost in brezčasni dizajn.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloFrancija
Velikost42*26*25 cm
Skupna višina25 cm
Dimenzije paketa45*15*30 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,45 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.