Sladoledarna Frozen Ice Cream Factory Smoby z blagajno in podajalcem sladoleda ter 21 dodatki

Opis izdelka

Smoby sladoledarna Frozen Ice Cream Factory prihaja v paketu z blagajno, aparatom za sladoled in mnogimi drugimi dodatki. V blagajno lahko otroci vstavijo plastične kovančke. S pomočjo aparata za sladoled bodo sami natočili sladoled v lonček. V paketu je skupaj 21 dodatkov. Otroška sladoledarna je zasnovana v motivu risanke Ledeno kraljestvo, ki je znana po celem svetu. Dekliška igrača je izdelana iz čudovite plastike z bleščicami, ki je okrašen s snežinkami. Je kakovostna in trpežna, otrokom bo zdržala še leta in leta. Dizajn dekliške igrače je edinstven in originalen, vsaka deklica se bo z njo z veseljem igrala ure in ure in se nikoli dolgočasila.

Igrača v motivu Frozen ni le zabavna, ampak pripomore tudi k razvoju otrok. Z igranjem z drobnimi dodatki se razvija njihova fina motorika in gibalne spretnosti. To je idealno darilo za vse male deklice, ki si radi izmišljajo in ustvarjajo nove stvari. Pestre barve bodo zagotovile, da bo komplet odličen dodatek za vsako dekliško sobo. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in fantazija. Z uporabo predmetov, ki jih odrasli uporabljajo vsak dan, se otroci približujejo svetu odraslih. Za to pa je odlično sredstvo plastičen set za prodajo in izdelavo sladoleda Smoby.

Smoby je ugledni francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka, saj je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo francoske kakovosti, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov, ki izstopajo na evropskem trgu.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost45*27*35 cm
Skupna višina35 cm
Dimenzije paketa49*13*49 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,2 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.