Škorenjčki za dež Rain Boots Corolle za 36 cm dojenčka od 4 leta

Opis izdelka

Čudoviti škorenjčki Rain Boots za punčko z delavnice francoske znamke Corolle ne smejo manjkati med osnovno opremo vašega malčka! Kot edina trgovina na tržišču bomo vaše otroke razveselili s čudovitimi dežnimi škorenjčki s popolnoma dodelanimi detajli v čudoviti rumeni barvi. Edinstveni rumeni gumijasti škorenjčki z rdečimi detajli so prav ustvarjeni za punčke z velikostjo 36 cm in popolnoma dopolnjujejo vsak outfit, ki ga bodo vaši otroci za punčko Corolle izbrali. Zahvaljujoč tem izjemnim dežnim čeveljcem Rain Boots Corolle bo vsaka igra z dojenčkom odlično doživetje, kamor se bodo otroci znova in znova vračali.

Čudoviti rumeni gumijasti škornji Rain Boots so zahvaljujoč materialu primerni tudi za dež. Popolnoma dodelani detajli tega dodatka za punčko in prvovrstni materiali bodo popestrili vsako igro z dojenčkom, hkrati pa razvijali otroško domišljijo, komunikacijske veščine in finomotorične spretnosti. Igra poklicev je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč ogromni količini dodatkov Corolle lahko otroci svoje dojenčke hranijo, preoblačijo, uspavajo in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač. Škorenjčke Corolle lahko čistite z gobico ali krpico z uporabo nežnega tekočega mila.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in pogled. V naročje svojega malčka položite to najlepšo punčko na svetu s stilskimi škorenjčki, ki jih najdete le pri nas.

Lastnosti

  • gumijasti škorenjčki za dojenčka Corolle
  • za punčke z velikostjo 36 cm
  • od 4. leta starosti
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
PorekloIzdelano v Franciji
Barvarumena
Primerno za punčko (igračo)36 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.