Šolska torba nahrbtnik Backpack James Safari Jeune Premier ergonomska luksuzni dizajn

Opis izdelka

Je vaš šolar pripravljen na pravo safari pustolovščino? Pozor, šolska torba Jeune Premier bo postala nova šolska torba vašega otroka in ga bo v šolo spremljala prav vsak dan. Edinstvena šolska torba Backpack James Safari Jeune Premier je najbolj stilska šolska torba, ki je bila zasnovana po najnovejših modnih trendih in zahtevah otrok. V nov nahrbtnik Backpack James Safari z delavnice belgijske znamke Jeune Premier se bo vaš prvošolček zaljubil že na prvi pogled. Zadostuje en pogled na to dizajnersko in brezčasno torbo in otroci se bodo šole veselili kot še nikoli do zdaj.

Zdravje in varnost

Luksuzna šolska torba je primarno namenjena otrokom prvih razredov osnovnih šol. Nahrbtnik je zahvaljujoč svoji prvovrstni zasnovi primeren za otroke od 8. leta z višino 98 - 158 cm. Prazen nahrbtnik tehta le 0,8 kg in zato otroške hrbtenice ne obremenjuje z odvečno težo. Starši bodo ob nakupu zagotovo hvaležni anatomsko oblikovanemu hrbtišču z mehko oblogo in podloženim naramnicam, ki so tako udobne, da otroci torbe na hrbtu niti čutili ne bodo.

Samoumevna pa je tudi možnost nastavitve naramnic, ki se bodo prilagodile vašemu šolarju in torba polna zvezkov jih zato ne bo vlekla nazaj. To, da so oblikovalci znamke Jeune Premier mislili resnično na vse, dokazujejo tudi popolnoma dodelani detajli. Predalček torbe se zapenja na zadrgo, tako da se otrokom pred vsako šolsko uro ne bo treba bojevati s kompliciranim zapenjanjem, ki se zatika.

Materiali

Prvi šolski dan bo potekal v znamenju novih sošolcev in učiteljev, manjkati pa ne sme niti nova šolska torba. Nahrbtnik Jeune Premier je proizveden iz kakovostnega vodoodpornega materiala, zato je preprosta za čiščenje. Lahko, vendar trpežno blago je dodelano tako, da umazanije niti ne privlači. Aktovka je zahvaljujoč prvorazrednim materialom in dodelavi nepremočljiva od znotraj in zunaj in bo učbenike zaščitila tudi v primeru, če bo vaš šolar pozabil dežnik.

Notranjost

Temna šolska torba Jeune Premier v motivu leva in afriških živali ni videti čudovito le od zunaj, ampak tudi od znotraj. Po odprtju bo torba razkrila svojo prostornino 27,4 litrov, tako da bodo otroci vanjo lahko pospravili vse, kar bodo za šolo potrebovali, uporabljali pa jo bodo tudi za izlete. Nahrbtnik je razdeljen na dva velika predalčka, ki otrokom omogočata razporejanje posameznih šolskih pripomočkov. Vanju bodo brez težav spravili vse učbenike in zvezke in ostal bo tudi prostor za peresnico ter seveda, malico. Večji od predalčkov je priročno razdeljen, tako da bodo šolske potrebščine v nahrbtniku trdno shranjene in organizirane, zahvaljujoč čemur v torbi ne bo nastal kaos.

Dizajn

Dizajnu sta se oblikovalca torbe Jeune Premier resnično posvetila. Sama sta starša in vesta, da otroci v šolo hodijo z veseljem prav takrat, ko si na hrbet nadenejo torbo, ki jo občudujejo prav vsi. Pozabite na dolgočasne in enobarvne šolske torbe, ki jih ima prav vsak učenec in se skupaj s črnim levom in drugimi afriškimi živalcami potopite v svet domišljije in ustvarjalnosti. Otroci bodo vsak večer v svojo torbo Jeune Premier skrbno pospravili vse zvezke in učbenike, še posebno pa se bodo ob tem zabavali, saj jim bo družbo delal veličastni črni lev. Pri ročno zasnovanem dizajnu aktovke se že na prvi pogled vidijo elementi originalnosti, ki jih drugje zlahka ne najdete.

Lastnosti

  • šolska torba za otroke od 8. leta
  • primerna za prve razrede osnovne šole
  • primerna za višino 98 - 158 cm
  • teža 0,8 kg
  • prostornina 27,4 litrov
  • dimenzije 29*43*22 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomska oblika
  • vodoodporni material, ki odbija umazanijo
  • dva velika predalčka
  • ročno naslikani originalni dizajn
  • zasnovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 8 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost29*43*22 cm
Skupna višina43 cm
Teža0,8 kg
Prostornina L27,4 l
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
Primerno za otrokovo višino98 - 158 cm
gift SS2024JPTOTE2022 Plátená taška Tote Bag,JP537782 Sada na ozdobenie školských pomôcok,JP537775 Sada na ozdobenie školských pomôcok
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.