Skiro Peppa Pig Disney Smoby trikolesni z nastavljivim ročajem 67/70 cm protizdrsen

Opis izdelka

Otroški trikolesni skiro z delavnice francoskih oblikovalcev Smoby je stilski trikolesni skiro za vse otroke od 3. leta starosti. Skiro je zasnovan v čudoviti modro rumeni barvni kombinaciji, na krmilu pa se nahaja nalepka z motivom veselih prašičkov na skirojih, ki jih otroci poznajo iz priljubljene risanke Pujsa Pepa. Trikolesni skiro je zahvaljujoč svojemu kovinskemu okvirju in stabilnemu trikolesnemu sistemu prav narejen za male dirkače, ki bodo z njim preživeli čudovite trenutke.

Kolesa na skiroju so zaščitena pred predrtjem, po potrebi pa jih lahko preprosto snamete in zamenjate za nova. Krmilo lahko nastavite na maksimalno višino 70 cm, kjer bodo njegove celotne dimenzije znašale 55*32*70 cm. Skiro se ponaša s sposobnostjo, da raste skupaj z vašim otrokom, ki bo z njim doživel veliko zabave in veselih trenutkov in ga zagotovo ne bo dolgočasil.

Moderni skiro s tremi kolesi je veliko bolj stabilen, varen in udoben kot klasičen skiro, zato ne odlašajte in ga priskrbite svojim malim navihancem. Nosilnost skiroja znaša 20 kg. Zahvaljujoč skiroju se bodo otroci učili ohranjevati ravnotežje in razvijali svoje sposobnosti in motoriko. Skiro pomaga pri krepitvi mišic na nogah, otroci pa zahvaljujoč njemu preživljajo svoj prosti čas na svežem zraku. Poleg tega pa trenirajo tudi svojo opreznost in reflekse. Med vožnjo na skiroju je priporočljiva tudi uporaba zaščitnih pripomočkov, to pa so ščitniki za kolena, zapestja in komolce ter čelada.

Skiro je zložljiv in se z njim preprosto ravna, skupna teža pa znaša 2,2 kg. Otroku se ni treba bati možnih nepravilnosti na cestišču, saj mu pri tihih in zanesljivih gumiranih kolesih s protizdrsno površino ne grozi nobena nevarnost zdrsa. Vožnja na triciklu je resnično prijetna tudi zahvaljujoč kakovostnim protizdrsnim ročajem in fantek se lahko brez strahu poda na pustolovščino. Za popolno opremo zagotovo ne bi bili odveč tudi zaščitni pripomočki, na katere bi morali misliti vsi odgovorni starši. 

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloDesigned in France
Velikost55*32*70 cm
Skupna višina70 cm
Dimenzije paketa46*15*25 cm
Skupna dolžina55 cm
Višina ročaja67 - 70 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,2 kg
Nosilnost20 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.

Vprašanje o izdelku

Polja označena z * so obvezna