Trikolesni skiro Dino Ranch Smoby z višinsko nastavljivim ročajem protizdrsen

Opis izdelka

Trikolesni skiro Dino Ranch predstavlja moderno športno igračo za dečke in deklice od 3. leta starosti. Skiro je zasnovan v stilski modro rdeči barvni kombinaciji, na krmilu pa se nahaja nalepka z motivom animiranih otroških junakov skupaj z njihovimi dinozavri. Skiro se zahvaljujoč svojemu kovinskemu okvirju in stabilnemu trikolesnemu sistemu ponaša z visoko življenjsko dobo in je prav ustvarjen za male dirkače.

Kolesa na skiroju so zaščitena pred predrtjem, po potrebi pa jih lahko snamete in zamenjate za nova. Krmilo lahko po višini nastavite na 2 položaja (67-70 cm), skupne mere pa znašajo 55*32*70 cm. Skiro se zahvaljujoč po višini nastavljivemu krmilu raste skupaj z vašim otrokom, ki se bo z vožnjo na njem zabaval in doživel veliko veselih trenutkov, zato se z njim zagotovo ne bo dolgočasil. Moderni skiro s tremi kolesi je veliko bolj stabilen, varen in udoben kot klasičen skiro. Skupna nosilnost skiroja je do 20 kg. 

Zahvaljujoč skiroju se bodo otroci učili držati ravnotežje in razvijali svoje sposobnosti in motoriko. Skiro pomaga pri krepitvi mišic na nogah, otroci pa zahvaljujoč njemu preživljajo svoj prosti čas na svežem zraku. Poleg tega pa trenirajo tudi svojo opreznost in reflekse. Med vožnjo na skiroju je priporočljiva tudi uporaba zaščitnih pripomočkov, to pa so ščitniki za kolena, zapestja in komolce ter čelada. Skiro je zložljiv in preprost za uporabo. Tiha in zanesljiva gumirana kolesa se odlično prilegajo kateri koli površini, vožnja s skirojem je prijetna tudi zahvaljujoč protizdrsnim ročajem.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost55*32*70 cm
Skupna višina70 cm
Dimenzije paketa46*15*25 cm
Višina ročaja67-70 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,4 kg
Nosilnostmax. 20 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO162 Lopatka a hrable
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.