Trikolesni skiro Bingo&Rolly Mondo s torbico rumeni

Opis izdelka

Otroški trikolesni skiro Bingo&Rolly je izredno kakovosten skiro, primeren za vse otroke, predvsem pa za deklice, od 3. leta starosti. To je kakovosten in brezčasen skiro, ki ga vaš malček lahko vzame s seboj na izlet ali počitnice, saj je izjemno lahek in ne zavzema veliko prostora. Otroški trokolesen skiro je izdelan v animiranem motivu kužkov z imeni Bingo in Rolly, ki ga bodo otroci vzljubili na prvi pogled. Ta rumeno-moder skiro bo prevzel vsako malo deklico. Odličen dodatek skiroja je pravljična torbica na krmilu, ki se popolnoma poda celotnemu dizajnu skiroja, otroci pa lahko vanjo shranijo različne drobnarije.

Skiro za otroke Mondo ima dve kolesi na zadnjem delu, zahvaljujoč čemur otrokom ni treba ohranjevati ravnotežja med vožnjo. To je odličen prvi skiro za najmlajše otroke. Kolesa skiroja so opremljena s tremi kvalitetnimi silikonskimi kolesi, ki jih po potrebi lahko preprosto snamete in zamenjate za nova. Silikonska prosojna kolesa zvišujejo udobje pri vožnji in so zaščitena pred predrtjem. Konstrukcija skiroja je trdna in trpežna, vašim otrokom bo leta in leta zdržala kot nova. Ročaji na krmilu so protizdrsni in prijetni na dotik. Nosilnost skiroja znaša 20 kg.

Vožnja na skiroju ni le zabavna, ampak je tudi koristna za zdravje. Z njo otroci krepijo mišice in motoriko, zagotovo bodo tako vzljubili gibanje in šport. Mondo je italijanski proizvajalec, ki izdeluje kakovostne izdelke iz gume, pene in PVC-ja. Mondo je tudi uradni proizvajalec mnogih licenčnih produktov znanih risank, serij in filmov. Med vožnjo je priporočljiva tudi uporaba zaščitnih pripomočkov – ščitnikov za kolena, zapestja in komolce ter čelada, ki jih boste našli v naši ponudbi. Deska skiroja ima protizdrsne elemente za še večjo varnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Italiji
Dimenzije paketa48*14*23 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nosilnost20 kg
Barvarumena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.