Skiro Enchantimals Smoby trikolesni z nastavljivim ročajem, protizdrsen

Opis izdelka

Otroški trikolesni skiro Enchantimals je kakovosten in varen skiro, primeren za vse deklice od 3. leta starosti dalje. Čudoviti skiro je zasnovan v rožnatih, turkiznih in vijoličnih barvah, njegovo krmilo pa krasi sličica z motivom priljubljenih animiranih junakinj Enchantimals. Trikolesni skiro bo navdušil vašo deklico takoj na prvi pogled. Skiro razpolaga s kakovostno in trdno konstrukcijo, ki bo v kombinaciji s stabilnim sistemom treh koles varno popeljala svojo malo potnico tja, kamor si bo zaželela.

Kolesa na skiroju so zaščitena pred predrtjem, po potrebi pa jih lahko preprosto snamete in zamenjate za nova. Krmilo lahko nastavite na višino od 67 do 70 cm, kjer bodo njegove celotne dimenzije znašale 52*32*70 cm. Skiro se ponaša s sposobnostjo, da raste skupaj z vašim otrokom, ki bo z njim doživel veliko zabave in veselih trenutkov, tako da ga zagotovo ne bo dolgočasil. Skiro je zložljiv in preprost za uporabo. Otroku se ni treba bati možnih nepravilnosti na cestišču, saj mu pri tihih in zanesljivih gumiranih kolesih s protizdrsno površino ne grozi nobena nevarnost zdrsa.

Moderni skiro s tremi kolesi je veliko bolj stabilen, varen in udoben kot klasičen skiro, zato ne odlašajte in ga priskrbite svojim malim navihancem. Nosilnost skiroja znaša 20 kg. S skirojem se bodo otroci učili ohranjevati ravnotežje in razvijali svoje sposobnosti in motoriko. Skiro pomaga pri krepitvi mišic na nogah, otroci pa zahvaljujoč njemu preživljajo več svojega prostega časa na svežem zraku. Poleg tega pa trenirajo tudi svojo opreznost in reflekse. Med vožnjo na skiroju je priporočljiva tudi uporaba zaščitnih pripomočkov, to pa so ščitniki za kolena, zapestja in komolce ter čelada.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, saj je žametna na dotik. Igrače imajo zaobljene oblike, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost55*32*70 cm
Skupna višina67 - 70 cm
Dimenzije paketa46*15*25 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,39 kg
Nosilnost20 kg
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO162 Lopatka a hrable
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.