Dvokolesni skiro Paw Patrol Smoby zložljiv z zavoro (nastavljiv po višini max. 83 cm) od 5 leta

Opis izdelka

Dvokolesni skiro, francoskega proizvajalca Smoby se ponaša s čudovitim dizajnom v stilu animirane serije Paw Patrol (Tačke na patrulji), ki bo navdušila dečke in deklice že od 5. leta dalje. Protizdrsni ročaji, čudoviti animirani motiv psičkov, možnost preproste priprave za na pot so elementi, ki jih ponuja kakovostni skiro, francoskih dizajnerjev. Otroški dvokolesni skiro je lahek, vožnja z njim je preprosta in udobna. Kolesa so zaščitena pred predrtjem, po potrebi pa jih lahko preprosto snamete in zamenjate za nova. Na zadnjem delu skiroja se nahaja tudi kakovostna in zanesljiva zavora.

Skiro ima po višini nastavljiv ročaj, zato se bo vašemu malčku popolnoma prilagodil in rastel skupaj z njim. Krmilo lahko po potrebi nastavite na tri položaje, vse do maksimalne višine 83 cm. Skiro lahko preprosto zložite na polovico in tako ga lahko vaši otroci vzamejo s seboj tudi na počitnice in izlete. Skiro Paw Patrol bo s protizdrsnimi in tihimi gumiranimi kolesi presenetil vsakega otroka tudi s svojimi odličnimi voznimi lastnostmi. Otroci se bodo med vožnjo učili ohranjevati ravnotežje in razvijali svoje gibalne sposobnosti in motoriko. Prav tako si z njim krepijo svoje mišice na rokah in nogah, vadijo koncentracijo in reflekse.

Med vožnjo na skiroju je priporočljiva tudi uporaba zaščitnih pripomočkov: ščitnikov za kolena, zapestja in komolce ter čelada. Nosilnost skiroja znaša 50 kg, njegove skupne dimenzije pa so 70*32*83 cm. Francoska znamka Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače originalnega dizajna. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost70*32*83 cm
Skupna višina83 cm
Dimenzije paketa65*32*46 cm
Višina ročaja83 cm
Nastavljiva višinaDa
Nosilnost50 kg
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO162 Lopatka a hrable
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.