Skiro SkiScooter smučanje na cesti smarTrike Z5 Blue modro-črn od 5 leta

Opis izdelka

SkiScooter smarTrike je edinstveni izdelek proizvajalca smarTrike, ki vašim otrokom ponuja doživetje v vožnji s skirojem, ki spominja na smučanje. Revolucionarni izdelek SkiScooter Z7 privlačne modro rdeče barve bo očaral vsakega, saj na trgu igrač nima konkurence. V sebi združuje več patentiranih funkcij in se mu zahvaljujoč inovativnosti ni mogoče upreti. Krmilo na skiroju se lahko nakloni in potegne nazaj, kar omogoča naklon z ene na drugo stran pa tudi naprej. Ima nastavljivo višino, zato se popolnoma prilagodi otrokovim potrebam. Pri vožnji imajo otroci skiro ves čas pod nadzorom, ne glede na hitrost vožnje.

Dvostopenjske podloge za noge se nagibajo, pospešijo gibanje in se prilagajajo naravnemu gibanju telesa, kot med smučanjem. Lahko se nastavijo v zaklenjen ali sproščen položaj. Fleksibilne spodnje palice skiroja se prilagajajo spremenjeni višini in tlom. Otrok ima vožnjo na skiroju pod nadzorom, ne glede na to, s kakšno hitrostjo se giba. Patentirani sistem vzmetenja ustvarja upor, ki generira pospeševanje, ob tem pa nastaja edinstveni freestyle užitek v vožnji, podoben smučanju! SkiScooter je odlično zasnovan z namenom, da ne obremenjuje kolen, ampak so pri vožnji aktivne mišice na nogah. Prav tako pa pripomore k razvoju motoričnih spretnosti, drži ravnotežja in samozaupanja.

Otroci pri tej razburljivi vožnji prav tako nabirajo pogum. Tehnologija nagiba Dynamic Flex je zasnovana za edinstveno doživetje v vožnji, ki je zelo podobna smučanju. Krmilo omogoča lažje ostre zavoje. Unikatni švicarski dizajn je zasnovan za višjo kakovost in daljšo življenjsko dobo, zato bo skiro otrokom služil leta in leta. Vožnja na skiroju je zelo priljubljena aktivnost pri otrocih po celem svetu. SmarTrike je zasnoval še za stopnjo boljši izdelek, ki ponuja še bolj vznemirljivo in zabavnejšo vožnjo skiroja. Skiro SkiScooter je izjemna igrača, ki je primerna za otroke od 5. leta starosti dalje.

Skiro omogoča otrokom smučanje neposredno po cesti in klasične smučke lahko po zimi zamenjajo za skiro. Otroci, ki obožujejo ta zimski šport, bodo nad skirojem SkiScooter v hipu navdušeni. Znamka smarTrike proizvaja kakovostne skiroje, tricikle in poganjalce. Na trgu deluje že leta in leta in je eden izmed najbolj prodajanih znamk tovrstnih otroških igrač. Ponuja maksimalno varne, kakovostne in originalne igrače. O kakovosti pričajo tudi mednarodne nagrade, med katere spadajo: Toy Industry Awards – Winner Best Outdoor Toy 2013, Winner Right Star – Best baby Essentials Award 2014 in številne druge.

Lastnosti

  • omogoča edinstveno doživetje v vožnji podobni smučanju
  • atraktivna barva modre in črne kombinacije
  • deske, ki se gibajo glede na naravne gibe telesa
  • spodnje palice se prilagodijo vsaki površini
  • popoln nadzor ne glede na hitrost
  • gladka vožnja
  • edinstveni švicarski dizajn
  • originalni inovativni patenti
  • 10% hitrejša vožnja kot pri konkurenčnih izdelkih
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
Velikost87*60*90 cm
Skupna višina90 cm
Dimenzije paketa92*22*32 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža8.3 kg
Nosilnost50 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.