Dvokolesni skiro Disney Princess Smoby zložljiv z zavoro in po višini nastavljivim krmilom od 5 leta

Opis izdelka

Dvokolesni skiro Smoby z dizajnom v stilu animirane Disneyjeve risanke Princeske (Princess) je čudovito prevozno sredstvo za vsako deklico od 5. leta starosti, ki obožuje pravljice o princeskah. Protizdrsni ročaji, čudovita rožnata barvna zasnova, možnost preproste priprave za pot so elementi, ki jih ponuja kakovostni skiro Smoby. Otroški dvokolesni skiro je lahek, vožnja z njim je preprosta in udobna. Kolesa so zaščitena pred predrtjem, po potrebi pa jih lahko preprosto snamete in zamenjate za nova. Na zadnjem delu skiroja se nahaja tudi kakovostna in zanesljiva zavora.

Skiro ima nastavljiv ročaj, zato se bo vašemu malčku popolnoma prilagodil. Krmilo lahko po potrebi nastavite na tri položaje, vse do maksimalne višine 83 cm. Skiro lahko preprosto zložite na polovico in tako ga lahko vaši otroci vzamejo s seboj tudi na počitnice in izlete. Skiro Princeske bo s protizdrsnimi in tihimi gumiranimi kolesi presenetil vsakega otroka s tudi s svojimi odličnimi voznimi lastnostmi. Otroci se bodo med vožnjo učili ohranjevati ravnotežje in razvijali svoje gibalne sposobnosti in motoriko. Skiro pomaga pri krepitvi mišic na nogah, otroci pa zahvaljujoč njemu utrjujejo opreznost in reflekse.

Pravljični motiv priljubljene risanke Princeske bo všeč vsaki deklici. Med vožnjo na skiroju je priporočljiva tudi uporaba zaščitnih pripomočkov: ščitnikov za kolena, zapestja in komolce ter čelada. Nosilnost skiroja znaša 50 kg, njegove skupne dimenzije pa so 70*32*83 cm. Francoski proizvajalec Smoby proizvaja originalne, varne in kakovostne otroške igrače iz žametno nežne plastike. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost70*32*83 cm
Skupna višina83 cm
Dimenzije paketa65*32*46 cm
Skupna dolžina70 cm
Višina ročajamax 83 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2 kg
Nosilnost50 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.