Dvokolesni skiro Lightyear Mondo AL, PVS kolesa, ABEC 5

Opis izdelka

Dvokolesni skiro z animiranim Disneyjevim motivom Lightyear bo očaral vse otroke, predvsem pa dečke od 3. leta dalje. Skiro ima trdno ogrodje in ima lahek aluminijasti okvir, ki je zasnovan v čudovitem belem dizajnu. Kolesa so izdelana iz kakovostnega PVS materiala, ki ne vsebuje ftalatov. Krmilo skiroja je mehko in prijetno na dotik, zadnja zavora bo poskrbela za zaviranje brez težav. Ročaji se lahko nastavijo po višini, glede na otrokove potrebe.

Skiro je primeren za otroke z največjo težo do 50 kg. Vožnja na skiroju ni le zabavna, ampak je tudi koristna za zdravje. Z njo otroci krepijo mišice in motoriko, zagotovo bodo tako vzljubili gibanje in šport.Ležaji ABEC 5 predstavljajo enega izmed najpomembnejših delov skiroja. Skiro Mondo vsebuje ležaje pete kategorije ABEC 5, zato imajo koleščki na skiroju maksimalno tihi hod, so trpežni in bodo zdržali na stotine razburljivih voženj vašega malčka. Premer koleščkov meri 120 mm in jih po potrebi lahko preprosto zamenjate.

Prednost skiroja je njegova lahkost, zato ga bodo otroci lahko vzeli tudi s seboj na izlet ali počitnice. Italijanski proizvajalec Mondo proizvaja kakovostne izdelke iz gume, pene in PVC-ja. Mondo je tudi uradni proizvajalec mnogih licenčnih produktov znanih risank, serij in filmov. Med vožnjo je priporočljiva tudi uporaba zaščitnih pripomočkov – ščitnikov za kolena, zapestja in komolce ter čelada, ki jih boste našli v naši ponudbi.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloItaly
Velikost65*82*10 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.