Skiro & poganajlec Reversible 2v1 Scooter Smoby trikolesni kovinsko siv višina ročaja 53/63 cm nosilnost 20 kg od 18 mes

Opis izdelka

Skiro in poganjalec 2v1 Scooter, z delavnice francoskih oblikovalcev Smoby je vrhunska športna igrača za dečke in deklice od 18. meseca starosti, ki se lahko brez uporabe orodja s poganjalca spremeni na skiro. Skiro-poganjalec je proizveden v kovinsko-sivi barvni kombinaciji z rumeno, zahvaljujoč čemur bo všeč vsakemu malemu športniku. Večfunkcijski skiro je zahvaljujoč svojemu kovinskemu okvirju, kakovostni plastiki in stabilnemu trikolesnemu sistemu prav ustvarjen za vse razposajene otroke. Ponaša se z možnostjo, da raste skupaj z vašim otrokom, zato ga lahko uporabljajo resnično dolgo časa.

Po višini nastavljiv ročaj omogoča otrokom 18. meseca starosti pa lahko igračo uporabljajo kot poganjalec z višino ročaja 53 cm, od 24. meseca pa kot skiro z maksimalno višino ročaja 63 cm. Starši boste v 20 sekundah poganjalec spremenili v skiro, zahvaljujoč patentiranemu sistemu, ki ne zahteva nobenega orodja. Kakovostna kolesa z blatniki so tiha in zanesljiva, zaščitena proti predrtju. Protizdrsni ročaji omogočajo otrokom občutek varnosti in samozavesti. Skiro – poganjalec pomaga pri krepitvi mišic na nogah, otroci pa zahvaljujoč njemu preživljajo svoj prosti čas na svežem zraku. Poleg tega pa trenirajo tudi svojo opreznost in reflekse. Med vožnjo je priporočljiva tudi uporaba zaščitnih pripomočkov, to pa so ščitniki za kolena, zapestja in komolce ter čelada.

Mere skiroja znašajo 60*30*63 cm (65 cm z maksimalno višino ročaja). Njegova nosilnost znaša 20 kg. Smoby že leta in leta prinaša otrokom moderne igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo vrhunsko francosko kakovost in brezčasni dizajn.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost60*30*63 cm
Skupna višina63 cm
Dimenzije paketa16*52*33 cm
Skupna dolžina60 cm
Višina ročaja53 / 63 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,8 / 3,4 kg
Nosilnost20 kg
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.