Skiro & poganjalec 2v1 Smoby trikolesen s po višini nastavljivim ročajem moder od 18 mes

Opis izdelka

Otroški trikolesni skiro in poganjalec 2v1 Smoby je brezčasna igrača za vse otroke od 18. meseca, ki se lahko le z nekaj gibi spremeni s poganjalca na skiro. Skiro-poganjalec je zasnovan v atraktivni modro-zeleni barvni kombinaciji in se ponaša z originalnim francoskim dizajnom. Trikolesni skiro in poganjalec je zahvaljujoč svojemu kovinskemu okvirju in stabilnemu trikolesnemu sistemu prav narejen za vse razposajene otroke.

Skiro in poganjalec za otroke raste skupaj z vašim otrokom, prav zahvaljujoč po višini nastavljivem krmilu. Od 18. meseca starosti ga bodo uporabljali kot poganjalec z višino ročaja 53 cm, od 24. meseca starosti pa kot skiro z maksimalno višino ročaja 63 cm. Starši boste v minuti spremenili poganjalec v skiro, zahvaljujoč patentiranemu sistemu, ki ne zahteva nobenega orodja. Gumirana kolesa na skiroju so skupaj z blatniki tiha in zanesljiva, zaščitena proti predrtju. Protizdrsni ročaji na skiroju bodo otrokom priskrbeli občutek varnosti in samozavesti. Skiro – poganjalec pomaga pri krepitvi mišic na nogah, otroci pa zahvaljujoč njemu preživljajo svoj prosti čas na svežem zraku. Poleg tega pa trenirajo tudi svojo opreznost in reflekse. Med vožnjo na skiroju je priporočljiva tudi uporaba zaščitnih pripomočkov, to pa so ščitniki za kolena, zapestja in komolce ter čelada.

Dimenzije otroškega skiroja znašajo 68*30*63 cm (višina ročaja 63 cm), mere poganjalca pa so 60*30*53 cm (višina sedeža 27 cm in ročaja 53 cm). Nosilnost večnamenskega skiroja znaša kar 20 kg. Teža skiroja in tricikla je 2,8 kg. Smoby je ugleden francoski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, saj je žametna na dotik. Igrače imajo zaobljene oblike, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost60*30*62 cm
Skupna višina62 cm
Dimenzije paketa16*52*33 cm
Skupna dolžina60 cm
Višina ročaja53 / 63 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,8 kg
Nosilnost20 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.