Skiro Minnie Kiddieland z zvokom in lučko od 12 mes

Opis izdelka

3-kolesni skiro Minnie Kiddieland je idealno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 12. do 36. meseca starosti, ki vsebuje čudovit Disneyjev motiv junakinje Minnie. Pravljični skiro se ponaša s trdno in stabilno konstrukcijo, zahvaljujoč kateri se bodo malčki počutili varno. Na ročaju skiroja se nahajajo tipke, ki po pritisku dajejo zabavne zvoke in lučke, tako da se lahko otroci v vožnji resnično zabavajo. Čudovita rožnata barva z belimi pikicami in sličicami Minnie bo malčke prevzela takoj na prvi pogled. Nosilnost skiroja znaša 20 kg in deluje na 2 AA bateriji, ki sta priloženi kompletu. Otroški skiro ima 3 kakovostna kolesa z različnim premerom sprednjih koles in zadnjega kolesa. 

Otroci obožujejo vožnjo na skiroju, saj je to odlična oblika aktivnosti, pri kateri se učijo ohranjevati ravnotežje že od majhnih nog. Otroški skiro Kiddieland je zahvaljujoč trem kolesom izjemno stabilen. Otroci bodo športali, si razvijali mišice in se učili koordinirati svoje gibe. Med vožnjo je priporočljiva tudi uporaba zaščitnih pripomočkov, torej ščitnikov za kolena, zapestja in komolce ter čelada. Vožnja na skiroju je razburljivo doživetje in hkrati odlična oblika gibanja za otroke na svežem zraku. 

Kiddieland je proizvajalec igrač za dojenčke in novorojenčke, ki na svetovnem trgu deluje že od leta 1998, licenco za izdelke Disney pa je pridobil leta 2002. Kiddieland je razširjen predvsem po ameriškem kontinentu in v velikem obsegu tudi po Evropi. Ponuja igrače čudovitega dizajna, veselih barv, z zvočnimi in svetlobnimi efekti in pravljičnimi motivi po razumnih cenah. Njihov cilj je ponuditi skrbnim staršem igrače, s katerimi se njihovi otroci ne bodo le zabavali, ampak se z njimi tudi veliko naučili.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
Velikost63*36*74 cm
Dimenzije paketa36*24*65 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Opomba2 x AA batteries
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.