Dvokolesni skiro Ignite Street Scoot Mondo super grip P.U. kolesa s trpežnim lahkim okvirjem od 7 leta

Opis izdelka

Dvokolesni skiro Ignite Street Scoot predstavlja fantastično darilo za vse športne otroke od 7. leta starosti dalje. Skiro ima čvrsto ogrodje in ima lahek aluminijasti okvir, ki se ponaša z visoko trpežnostjo. Stilski videz skiroja bo navdušil vsakega športnika, ki na skiroju rad preizkuša nove trike. Vrhunska PU kolesa se ponašajo z odličnim oprijemom in omogočajo odlično doživetje v vožnji. Ročaji na skiroju so protizdrsni in prijetni na dotik, zadnja zavora bo poskrbela za zaviranje brez težav.

Skiro je primeren za otroke z največjo težo do 80 kg. Vožnja na skiroju ni le zabavna, ampak je tudi koristna za zdravje. Z njo otroci krepijo mišice in motoriko, zagotovo bodo tako vzljubili gibanje in šport.Kolesa imajo kakovostne ležaje, ki zagotavljajo maksimalno tiho vožnjo, so trpežni in bodo zdržali na stotine razburljivih voženj vašega otroka. Po potrebi lahko preprosto zamenjate. Moderni »street dizajn« skiroja bo navdušil otroke in tudi vso okolico.

Italijanski proizvajalec Mondo proizvaja kakovostne izdelke iz gume, pene in PVC-ja. Mondo je tudi uradni proizvajalec mnogih licenčnih produktov znanih risank, serij in filmov. Med vožnjo je priporočljiva tudi uporaba zaščitnih pripomočkov – ščitnikov za kolena, zapestja in komolce ter čelada, ki jih boste našli v naši ponudbi.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 7 let
PorekloItaly
Svetlobni učinkiDa
Nosilnost80 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.