Dvokolesni skiro Frozen 2 Disney Smoby zložljiv z zavoro in po višini nastavljivim krmilom od 5 leta

Opis izdelka

Dvokolesni skiro Smoby z dizajnom v stilu animirane Disneyjeve risanke Ledeno kraljestvo 2 je originalni skiro, primeren za vse otroke, predvsem pa deklice od 5. leta starosti, ki obožujejo pravljice in zgodbe o princeskah. Protizdrsni ročaji, čudoviti pravljični dizajn, možnost preproste priprave za na pot so elementi, ki jih ponuja kakovostni skiro Smoby. Otroški dvokolesni skiro je lahek, vožnja z njim je preprosta in udobna. Kolesa so zaščitena pred predrtjem, po potrebi pa jih lahko preprosto snamete in zamenjate za nova. Na zadnjem delu skiroja se nahaja tudi kakovostna in zanesljiva zavora.

Skiro ima po višini nastavljiv ročaj, zato se bo vašemu malčku popolnoma prilagodil in rastel skupaj z njim. Krmilo lahko po potrebi nastavite na tri položaje, vse do maksimalne višine 83 cm. Skiro lahko preprosto zložite na polovico in tako ga lahko vaši otroci vzamejo s seboj tudi na počitnice in izlete. Skiro Ledeno kraljestvo bo s protizdrsnimi in tihimi gumiranimi kolesi presenetil vsakega otroka tudi s svojimi odličnimi voznimi lastnostmi. Otroci se bodo med vožnjo učili ohranjevati ravnotežje in razvijali svoje gibalne sposobnosti in motoriko. Skiro pomaga pri krepitvi mišic na nogah, otroci pa zahvaljujoč njemu trenirajo opreznost in reflekse.

Pravljični motiv priljubljene risanke Frozen bo všeč vsaki deklici. Med vožnjo na skiroju je priporočljiva tudi uporaba zaščitnih pripomočkov: ščitnikov za kolena, zapestja in komolce ter čelada. Nosilnost skiroja znaša 50 kg, njegove skupne dimenzije pa so 70*32*83 cm. Francoski proizvajalec Smoby proizvaja originalne, varne in kakovostne otroške igrače iz žametno nežne plastike. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 5 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost70*32*83 cm
Skupna višina83 cm
Dimenzije paketa22*10*64 cm
Skupna dolžina70 cm
Višina ročajamax 83 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2 kg
Nosilnost50 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.