Dvokolesni skiro Super Mario Smoby zložljiv z zavoro nastavljiv po višini max. 83 cm od 5 leta

Opis izdelka

Dvokolesni skiro Super Mario se ponaša z motivom animiranega junaka Super Maria, zato bo navdušil vse otroke že od 5. leta starosti. Protizdrsni ročaji, trden kovinski okvir in možnost preprostega zlaganja za na pot so elementi, ki jih ponuja kakovostni skiro francoskih oblikovalcev Smoby. Otroški skiro je lahek, vožnja z njim je povsem preprosta in udobna. Kolesa so zaščitena pred predrtjem, po potrebi pa jih lahko preprosto snamete in zamenjate za nova. Zadnji del skiroja je opremljen z zanesljivo nožno zavoro. Krmilo lahko nastavite po višini do 83 cm, s čimer se bo vašemu otroku popolnoma prilagodil in rastel skupaj z njim.

Ročaji so zaključeni z varovali, zahvaljujoč čemur so otrokove roke pri vožnji bolje zaščitene. Skiro lahko preprosto zložite na polovico in tako ga lahko vaši otroci vzamejo s seboj tudi na počitnice in izlete. Skiro s kakovostnimi in tihimi gumiranimi kolesi bo s svojimi odličnimi voznimi lastnostmi presenetil vsakega otroka. Otroci se bodo med vožnjo učili držati ravnotežje in razvijali svoje gibalne sposobnosti in motoriko. Prav tako si z njim krepijo mišice na rokah in nogah, vadijo opreznost in reflekse. Maksimalna nosilnost tega stilskega rdeče modrega skiroja znaša do 50 kg, njegove skupne dimenzije pa so 70*32*83 cm. 

Med vožnjo na skiroju je priporočljiva tudi uporaba zaščitnih pripomočkov, kot so ščitniki za kolena, zapestja in komolce ter čelada. Francoska znamka Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače originalnega dizajna. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloFrancija
Velikost70*32*83 cm
Skupna višina83 cm
Dimenzije paketa22*10*64 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,1 kg
Nosilnostmax. 50 kg
Barvamodrá,červená
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO162 Lopatka a hrable
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.