Ustvarjalna igra Nature Friends Diary Art Educa princeska 150-stranski skrivni dnevnik s 50 stranmi za ustvarjanje od 7 leta

Opis izdelka

Ustvarjalna igra Nature Friends Diary Art je fantastičen ustvarjalni set španskega proizvajalca Educa, ki je prav ustvarjena za vse otroke, predvsem pa deklice od 7. leta starosti. V originalnem setu se nahaja dnevnik s 150 stranmi, kamor lahko deklice zapisujejo svoja doživetja in skrivnosti s čarobnim pisalom. S čarobnim peresom lahko napišejo nevidno sporočilo, ki ga razkrijejo šele s svetilko, ki je del seta. Ustvarjalni otroci se bodo razveselili tudi 50 strani različnih aktivnosti, 100-delnega seta nalepk in 2 washi lepilnim trakom, s katerim bodo lahko v popolnosti razvijale svoje spretnosti.

Ustvarjalna igra z dnevnikom in različnimi aktivnostmi predstavlja izjemno darilo za vse spretne otroke, ki radi ustvarjajo in sestavljajo nove reči. Vsi elementi seta so proizvedeni iz kakovostnih materialov, otroci pa bodo dobili priložnost, da pokažejo svoje spretnosti in domišljijo pri lastni umetniji. Ustvarjalni set uči otroke koncentracije in potrpežljivosti, pripomore k razvoju logičnega mišljenja, pišejo lasten dnevnik in si ustvarjajo svoj lasten svet domišljije. Na tak način si prav tako izboljšujejo fino motoriko, ob pisanju vadijo abecedo in pridobivajo osnove znanja slovnice. Ustvarjalni set z dnevnikom pripomore k vsestranskemu razvoju vašega otroka. 

Otroška igra z ustvarjalnimi igračami in sestavljanjem razvija domišljijo in predstavnost. Otroci se bodo naučili opazovati posamezne detajle in se vsestransko razvijali. Španski proizvajalec Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger. V ponudbi znamke Educa boste poleg ustvarjalnih setov našli mnogo čudovitih puzzel za otroke in odrasle, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši zbirki.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 7 let
PorekloŠpanija
Dimenzije paketa22*28*5 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.