Škatla za malico Lunch Bag Leopard Cherry Jeune Premier ergonomska luksuzni dizajn 22*24 cm

Opis izdelka

Škatla za malico ali najbolj stilska otroška torbica, ki ste jo kdajkoli videli? Odločitev je samo na vaši hčeri. Škatla za malico Lunch Bag Leopard Cherry Jeune Premier je zasnovana tako, da se malica ne bi mogla raztresti ali politi, hkrati pa je čudoviti modni dodatek. Novo šolsko leto se bo lahko začelo le s škatlo za malico belgijske znamke Jeune Premier. Škatla za malico Lunch Bag Leopard Cherry ima sicer retro pridih, vendar je nastala po navdihu najnovejših modnih trendov in zahtevah otrok, ki modo obožujejo že od majhnih nog. Malica, ki jo bo vaša hči v šoli vzela z nove škatle za malico Jeune Premier, bo teknila stokrat boljše.

Luksuz in kakovost

Zadostuje en pogled na to dizajnersko in brezčasno škatlo za malico in otroci se bodo šole veselili kot še nikoli do zdaj. Nova vzorčasta škatla za malico Jeune Premier je proizvedena iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, zato je preprosta za čiščenje. Lahko, vendar trpežno blago je dodelano tako, da odbija umazanijo, kar je pri škatli za malico ogromna prednost. Škatla za malico/torbica je zahvaljujoč prvorazrednim materialom in dodelavi nepremočljiva od znotraj in zunaj. Škatla za malico z leopardjim vzorcem in motivom češenj bo lepo popestrila šolske dni.

Luksuzna škatla za malico Jeune Premier je premišljena do najmanjših detajlov. To poudarja nastavljiva in hkrati snemljiva bež naramnica, s pomočjo katere jo lahko šolarke nosijo čez ramo. Drug detajl, ki ga ni mogoče spregledati, je priročen ročaj, za katerega jo lahko otroci držijo v roki ali obesijo na obešalnik. Nenazadnje pa bo otroke in starše presenetilo elegantno zapiranje z magnetom, ki še bolj izpostavlja luksuzni dizajn škatle za malico Jeune Premier.

Edinstveni dizajn

Leopardja škatla za malico Jeune Premier v motivu češnjic je od zunaj videti odlično, veliko pa ponuja tudi z notranje strani. Prostornina znaša 7 litrov, kar otrokom sicer ne pove veliko, pomembno pa je, da bodo vanjo lahko shranili okusno malico in steklenico z najljubšo pijačo. Torbica za malico v notranjosti skriva en prostoren predal, zato bodo otroci po malici lahko hitro posegli in jim lakota ne bo mogla do živega. Ta stilska škatla za malico Jeune Premier je nepogrešljiv element šolske opreme vsake šolarke, ki že od malih nog obožuje modo. Ravno zato sta se za njen dizajn oblikovalca Jeune Premier resnično potrudila.

Sama sta starša in vesta, da otroci v šolo hodijo z veseljem prav takrat, ko lahko s seboj vzamejo le najlepše šolske potrebščine. Pozabite na malico v plastični vrečki in otrokom pripravite okusno malico v modni škatli, ki jo bodo sošolke zlahka zamenjale za torbico. Dopustite otrokom, da se skupaj s češnjicami zatopijo v svet domišljije in ustvarjalnosti in jim pustite proste roke pri ustvarjanju lastnega modnega stila. Pri ročno zasnovanem dizajnu škatle za malico se že na prvi pogled opazijo elementi originalnosti, ki jih drugje zlahka ne najdete in poskrbela bo za to, da bodo otroci v šolo hodili z veseljem.

Lastnosti

  • luksuzna škatla za malico Jeune Premier
  • za otroke od 24. meseca
  • teža 0,34 kg
  • prostornina 7 litrov
  • dimenzije 22*24*14 cm
  • vodoodporni material, ki odbija umazanijo
  • ročno naslikani originalni dizajn
  • zasnovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
Velikost22*24*14 cm
Teža0,340 kg
Barvabéžová,čierna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.