Škatla za malico Ceramic Lunch Box Beaba Mineral Sage keramična sivo-zelena

Opis izdelka

Hranjenje otrok se bo zahvaljujoč znamki Beaba spremenilo na stilski družaben dogodek. Posoda za malico Ceramic Lunch Box prestižne francoske znamke Beaba je keramična škatla s silikonskim zaščitnim pokrovom, ki bo poskrbela za udobno in priročno shranjevanje otroške hrane. Škatla za malico Beaba v sivo zeleni barvi je dimenzij 18,5*12*6 cm, zahvaljujoč čemur lahko v njej shranjujete pripravljene kulinarične specialitete za male in velike gurmane. Škatla za hrano je proizvedena iz kakovostne keramike in dopolnjena z zelenim silikonskim pokrovom, ki bo hrano varno shranil na svojem mestu in ven ne bo prepustil niti kapljice tekočine, vonja ali barve.

Keramična škatla za malico Beaba je primerna za shranjevanje zajtrka in kosila in tudi prigrizkov, ki si jih otroci kaj radi privoščijo. Del posode Beaba je tudi silikonska pregrada, s katero v škatli ustvarite 2 predalčka in tako poskrbite, da je glavna jed ločena od priloge. Keramično škatlo za malico Beaba priporočamo prati ročno. Posoda za malico je BPA-free, BPS-free in ne vsebuje ftalatov.

Priljubljena francoska znamka Beaba že od leta 1989 prinaša v domove z otroki inovativne kuhinjske pripomočke in izdelke za nego majhnih otrok. Oblikovalci znamke Beaba pri zasnovi novih izdelkov še posebno skrbijo za to, da bi novi izdelki izpolnjevali kriterije najvišje kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so kakovostni in hkrati preprosti za uporabo. Nad izdelki francoske znamke Beaba so navdušeni starši po celem svetu, izdelki Beaba pa so vsakoletno nagrajeni tudi s strani strokovne komisije.

Lastnosti

  • keramična škatla za malico Beaba
  • primerna za mikrovalovko in pečico
  • silikonski pokrov in pregrada za razdelitev škatle
  • mere 18,5*12*6 cm
  • brez BPA, BPS in ftalatov
  • francoski dizajn
  • izdelek visoke kakovosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Starost4months
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost18,5*12*6 cm
Teža690 g
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.