Skateboard Led Motion Light Up Wheels Tyro Board Mondo s svetlečimi kolesi in protizdrsno obdelavo 50 kg nosilnost

Opis izdelka

Skateboard Led Motion Light Up Wheels, italijanskega proizvajalca Mondo je izjemna športna igrača za vse otroke, predvsem pa dečke od 3. leta starosti. Stilska rolka se ponaša z lahkim in trpežnim ogrodjem s protizdrsno površino. Robustna poliuretanska kolesa z ležaji ABEC 7 omogočajo malim voznikom najboljše pogoje pri vsakodnevnem treningu. Med vožnjo tudi svetijo, s čimer zagotavljajo večjo vidljivost otrok na vsaki progi. Mere rolke znašajo 55*15 cm, ponaša se z visoko nosilnostjo do 50 kg. Zahvaljujoč priročnim meram in nizki teži jo lahko v hipu spakirate in jo vzamete s seboj na počitnice in izlete.

Otroška rolka v rdeče črni barvi je opremljena s kakovostno polikarbonatno desko, ki je okrašena z napisom Ignite. Mehanizem, ki drži kolesa, je precizno dodelan. Kolesa so nanj trdno pripeta, omogočajo gladko vožnjo in se ne zatikajo. Po potrebi jih lahko po daljši uporabi in večji obrabljenosti preprosto zamenjate. Rolka bo otrokom pomagala pri učenju držanja ravnotežja, ocenjevanju razdalj, krepitvi mišic na nogah in pravilni koordinaciji vseh gibov.

Otroški skeateboardi so priljubljene športne igrače, osredotočene na aktivno zabavo. Poleg tega, da je vožnja na rolki zabavna, gre tudi za vrsto športa, pri katerem otroci zdravo porabljajo svojo energijo na svežem zraku. Italijansko podjetje Mondo se ukvarja z izdelavo kakovostnih otroških igrač in je uradni proizvajalec mnogih licenčnih izdelkov znanih risank, serij in filmov.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloItaly
Svetlobni učinkiDa
Nosilnost50 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.