Simulator vožnje Spidey V8 Driver Marvel Smoby elektronski simulator z zvoki in pedali

Opis izdelka

Simulator vožnje V8 Driver Marvel francoskega proizvajalca Smoby predstavlja izjemno darilo za vse otroke od 3. leta starosti dalje, ki se navdušujejo nad animiranim junakom Spidermanom. Originalni modro rdeč trenažer je opremljen z nastavljivim ergonomskim sedežem v 3 položajih, mehanskimi pedali in zavoro. Pri vožnji bodo imeli dečki in deklice na voljo tudi elektronski volan, ki je opremljen s svetlobnimi in zvočnimi funkcijami, zahvaljujoč čemur bodo uživali v pristnih izkušnjah po premikajočem zemljevidu.

Pri obračanju volana se lahko otroci zanesejo na svetlobno signalizacijo (levo/desno), na volanu je tudi prikazovalnik hitrosti, veliko tipk za različne simulacije in zvočnik, ki daje kar 15 zvokov. Otroški simulator vožnje je proizveden iz prvorazredne umetne mase z zaobljenimi robovi, zato se bodo z njim otroci igrali leta in leta. Pri igri s simulatorjem si razvijajo gibalne spretnosti, reflekse, predstavnost in domišljijo. Mere simulatorja znašajo 85*36*57 cm.

Simulator deluje na 3 baterije tipa AA/LR6 1,5 V, ki niso priložene kompletu. Smoby je vrhunski francoski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen do otroških rok. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost85*36*57 cm
Dimenzije paketa50*20*50 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBatteries: 3 x AA/LR6 1.5V (not included)
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.