Simulator vožnje Flash McQueen Cars XRS Smoby elektronski z dirkalnim simulatorjem

Opis izdelka

Simulator vožnje McQueen Cars XRS, vrhunskega francoskega proizvajalca Smoby je moderni elektronski simulator vožnje z avtomobilom, ki je primeren za otroke od 3. leta starosti. Otroški simulator vožnje so izpolnjene sanje vsakega malega dirkača. Je iz kakovostne in trdne konstrukcije iz trpežne plastike, ki je žametna na dotik. Sedež voznika lahko nastavite na 3 položaje, za maksimalno udobno sedenje. Simulator ima mehanske pedale, elektronski volan, barven ekran, simulacije hitre vožnje, udarcev, nesreč, vzvratne vožnje in tudi kar 15 različnih zvočnih učinkov.

Na ekranu je poleg zemljevida tudi merilnik hitrosti, gumbi za prižig luči, hupa, gumb za vzvratno vožnjo in vožnjo naprej. Čudovita rdeča barva v motivu McQueen bo prevzela vse dečke. Fantje se bodo med tekmovanjem na simulatorju počutili kot v kabini resničnega dirkalnega avtomobila. Otroški simulator je zelo zabavna igrača, ki bo otrokom všeč ure in ure, hkrati pa bo podpirala optimalni razvoj otrok. Z igranjem na simulatorju se razvija koncentracija, refleksi, gibalne sposobnosti, predstavnost in motorika. Simulator deluje na 3 AA/LR6 baterije, ki niso priložene kompletu.

Smoby je vrhunski francoski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, saj je žametna na dotik. Igrače nimajo ostrih robov, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby razvijajo otroško domišljijo in predstavnost, zato bodo pritegnile vsakega otroka, saj je to najboljše darilo za male dirkače. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja francosko kakovost, originalne dizajne in edinstvene izdelke. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost85*36*57 cm
Skupna višina57 cm
Dimenzije paketa50*20*50 cm
Skupna dolžina85 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,0 kg
OpombaBattery: 3 x AA/LR06 not included
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.