Simulator vožnje V8 Driver Smoby elektronski z zvokom in lučko

Opis izdelka

Simulator vožnje Smoby V8 Driver je odličen elektronski simulator dirke, ki je primeren za dečke od 3. leta starosti. Otroški avtomobilski simulator je fantastična igrača za male dirkače in vse ljubitelje vožnje in avtomobilov. Je kakovostne in trdne konstrukcije iz trpežne plastike, ki je žametna na dotik. Dečki se bodo na simulatorju vožnje zabavali ure in ure, saj vsebuje številne funkcije. Mednje spadajo: elektronski volan, mehanska pedala, barvni osvetljeni ekran, simulacije hitre vožnje, udarcev, nesreč, vzvratne vožnje in še mnogo drugih zvočnih in svetlobnih efektov. Skupaj daje simulator več kot 10 različnih zvokov. Na armaturni plošči je ekran, ki kaže zemljevid poti dirke. Tam je tudi merilnik hitrosti, tipke za prižiganje luči, hupa in tipka za pospeševanje.

Vožnja z avtomobilom so izpolnjene sanje vsakega malega dečka, ki želi hitro odrasti, da bi lahko šofiral kot njegov očka ali pa dirkači na dirki. Deški simulator vožnje je izjemna replika vožnje z avtom, med katero se bodo tekmovalci počutili kot profesionalni dirkači. Dečki si bodo med dirko na simulatorju lahko zamišljali, da so v kabini resničnega dirkalnega avtomobila. Sedež v simulatorju je izredno udoben, ergonomsko oblikovan in lahko ga nastavite na 3 različne položaje. Prilagodil se bo otrokovi višini, da bi otrok med vožnjo sedel maksimalno udobno. Celotni simulator je izdelan v rdeče-črni barvi. Otroški simulator je zelo zabavna igrača, s katero se bodo otroci zabavali ure in ure, hkrati pa bo podpirala njihov optimalni razvoj. Z igro na simulatorju se razvija koncentracija, refleksi, gibalne sposobnosti in motorika. Ko si otroci predstavljajo, da vozijo na razburljivih dirkah na različnih koncih sveta, se razvija tudi njihova domišljija. Simulator deluje na 3x AA/LR6 baterije, ki niso priložene kompletu.

Smoby je priznani francoski proizvajalec visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, saj je žametna na dotik. Barve in različne mehanske in elektronske funkcije na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Zagotovo bodo pritegnile vsakega otroka, to je tudi odlično darilo za male voznike in tekmovalce. Vse igrače imajo zaobljene robove, ki preprečujejo poškodbe najmlajših otrok med igro. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo francoske kakovosti, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov. Simulator vožnje z avtomobilom je dimenzij 85*36*50 cm, njegova teža pa znaša 4 kg. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost85*36*50 cm
Skupna višina50 cm
Dimenzije paketa50*20*50 cm
Skupna dolžina85 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,65 kg
OpombaBattery: 3 x AA/LR6 1.5V not included
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.