Set za zajtrk s toasterjem Tefal Breakfast Set Smoby s kavomatom in skodelicami ter žličkami

Opis izdelka

Set za zajtrk s toasterjem Tefal Breakfast francoskega proizvajalca Smoby bo razveselil vse otroke od 3. leta starosti dalje, ki se radi igrajo kuharje. Dečki in deklice si lahko za zajtrk skuhajo lastno kavo in popečejo toaste s pomočjo plastičnih aparatov, ki so replike pravih aparatov Tefal. 2 toasta bosta s toasterja po nekaj sekundah sama skočila ven. Vaši najmlajši se bodo naučili pripraviti kavo v kavomatu s snemljivo posodo za vodo in kavnim filtrom – vodo nalijejo v posodo, pritisnejo tipko in opazujejo, kako voda steka v lonček. Del seta sta tudi 2 skodelici in 2 žlički modernega dizajna.

Set za zajtrk v luksuzni črni barvi spodbuja otroško domišljijo in ustvarjalnost, saj si lahko otroci izmišljajo različne zgodbe in načine priprave zajtrka zase ali pa svoje najbližje. Z igranjem z gospodinjskimi pripomočki si otroci razvijajo fino motoriko in logiko. Z igrami kuharjev se približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek za odgovornost lastnih dejanj. Z realističnimi dodatki se bo igralo tudi več otrok skupaj, sorojenci in prijatelji, ki si bodo vzajemno izboljševali komunikacijske spretnosti in lažje ustvarjali socialne vezi.

Smoby je vrhunski francoski proizvajalec, ki otrokom že desetletja prinaša prvorazredne igrače. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja francosko kakovost, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Dimenzije paketa17*13*15 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,4 kg
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.