Set za zajtrk Hello Kitty Smoby v torbici z 9 dodatki

Opis izdelka

Smoby set za zajtrk Hello Kitty so izpolnjene sanje vseh malih princesk, ki si želijo pripraviti zajtrk v prikupnem rožnatem setu za zajtrk v stilu ljubke mucke Hello Kitty. Otroški set za zajtrk je izdelan je iz kakovostne umetne mase, ki se ponaša z visoko trpežnostjo in je prijetna na dotik.Otroški set je zasnovan v motivu mucke Hello Kitty, ki je priljubljena predvsem pri deklicah. Set za zajtrk vsebuje 9 dodatkov.

Dodatki so zapakirani v čudoviti prozorni torbi z veliko sličico Hello Kitty, tako da ga lahko vaša malčica vzame s seboj kamorkoli. francosko podjetje Smoby ima dolgoletno tradicijo in jamči za izdelavo kvalitetnih in edinstvenih modelov igrač za vaše otroke. Dimenzije otroškega seta za zajtrk Hello Kitty merijo 21*5*27 cm. Otroški set za zajtrk Hello Kitty vsebuje čudovite dodatke, zahvaljujoč katerim bo za vašega otroka zajtrkovanje še mnogo bolj prijetno in veselo.

V setu za zajtrk, ki je zapakiran v čudovito prozorno torbo, se nahajata dve ljubki rožnati skledici, 2 rožnati in trdni žlički, mali rogljiček, posodica za marmelado in mali toast. V setu za zajtrk lahko najdemo tudi škatlico s kosmiči in pomarančni sok. Z otroškim setom za zajtrk v dizajnu Hello Kitty se lahko vaš otrok navadi na zdrave in redne zajtrke, ki so lahko zahvaljujoč temu setu Hello Kitty, tudi zabavni. Velika prednost otroške torbe Hello Kitty za otroke je to, da jo lahko uporabite tudi samostojno kot torbico za male gospodične ali pa za shranjevanje drugih igrač. Otroški set za zajtrk je primeren predvsem za deklice od 3. leta starosti. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost21*5*27 cm
Teža0,20 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.