Set za nego dojenčka Nursery 3v1 Écoiffier previjalna mizica stolček za hranjenje in banjica s kahlico od 18 mes

Opis izdelka

Set za nego dojenčka iz kolekcije Nursery, francoskega proizvajalca Écoiffier predstavlja izjemen set igrač za deklice od 18. meseca starosti, ki se rade igrajo z dojenčki. Set za dojenčka v oranžno turkizni barvni kombinaciji in originalnim dizajnom bo očaral vsako malo mamico. Moderni 14-delni set vsebuje previjalni pult z vrtiljakom, plenicami, glavnikom in kahlico, stolček za hranjenje z jedilnim pladnjem, žličko, vilicami in stekleničko z grelnikom. Otroci bodo za kopanje uporabljali priročno banjico s termometrom in dozirnikom mila.

Set igrač za dojenčke je lepo barvno in dizajnersko usklajen in bo popestril vsako otroško sobico. Set za nego dojenčka bo otrokom omogočil, da se bodo lahko popolnoma predali negi za svojega dojenčka v vsakem delu dneva. Z njim se bodo igrali na več načinov, deklice bodo s tem preizkusile igro mamic, dojenčka bodo nahranile, okopale in previle. S tem bodo hitreje približevali svetu odraslih in pridobivali občutek za odgovornost. Prav tako si s tem razvijajo svojo fino motoriko in komunikacijske sposobnosti ter ugotavljajo, čemu služijo posamezni dodatki. Dodatki so izdelani iz kakovostne in umetne mase z zaobljenimi robovi. Dojenček ni del paketa.

Francoski proizvajalec Écoiffier že leta in leta otrokom prinaša kakovostne igrače, ki izpolnjujejo najvišje evropske standarde, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa francoski proizvajalec z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z upoštevanjem varnostnih standardov med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Dimenzije paketa60*40*53 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,53 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.