Set mini 4 toaletnih vodic za najmlajše Miniatures 8 ml Kaloo Blue Liliblue Lilirose Dragée

Opis izdelka

Set 4 mini toaletnih vodic Miniatures, francoskega proizvajalca Kaloo predstavlja odlično darilo za vse dojenčke od 3. meseca starosti dalje. Dišeče toaletne vodice brez dodanega alkohola so klinično testirane, z ozirom na maksimalno varnost in zaščito otrok. Uporabljajo se za odišavljenje otrok, njihovih oblačil in sobice. V akcijskem setu najdete toaletne vodice Blue, Liliblue, Dragée in Lilirose v očarljivih stekleničkah z vsebino 8 ml. Stekleničke s plišastim pokrovčkom v obliki medvedkove glave z belo kapico so primerne tudi kot prikupen okrasek, ki bo popestril vsak prostor. Toaletne vodice prihajajo v prikupnih embalažah, zato so primerne tudi kot darilo za katero koli priložnost.

Starši in prav tako otroci bodo navdušeni nad lahkotnimi vonji s pridihom bergamota, cvetnih listov vrtnice, mandljev in vanilje, ki bodo čudovito odišavili svojo okolico in pričarali prijetno vzdušje, polno veselja in zabave. Brezčasni vonji v kombinaciji z originalnim dizajnom stekleničk bodo razveselili vse otroke. Plišaste igračke na pokrovčkih bodo starši uporabili tudi za pripovedovanje pravljic o gozdnih živalih in tako pri otrocih razvijali domišljijo in predstavnost že od zgodnje starosti. Set toaletnih vodic za dojenčke izpolnjuje standarde in najvišje kriterije kakovosti. Steklenička s toaletno vodo je proizvedena iz kakovostnega stekla.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 20 let ukvarja z razvojem mehkih igrač in dodatkov edinstvenega dizajna za najmlajše otroke. Postopek izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Otroške igrače Kaloo so odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in popolnost. Kaloo se posveča potrebam in željam najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč temu ob igračah Kaloo počutijo mirno in varno.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Dimenzije paketa4x 7*14*26 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Prostornina L4x 8 ml
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.