Garaža testni center Porsche Experience Center Majorette 80 delov 5 avtomobilčkov od 5 leta

Opis izdelka

Set za sestavljanje testni center Porsche Experience Center francoskega proizvajalca Majorette predstavlja popolno darilo za vse otroke od 5. leta starosti, ki obožujejo svet avtomobilov in dirk. Brezčasni testni center omogoča dečkom in deklicam igro testnih šoferjev znane avtomobilske znamke Porsche, kjer avtomobilčke preizkusijo v licenciranem testnem centru. Bel osrednji del seta ima 2 etaži – na prvo etažo vodi dovoz na parkirišče, na pritličju pa je prostor za polnjenje avtomobilov, servis z ročno rampo in avtopralnica z valji s peno.

Pri samem testiranju avtomobilčka se bodo mali šoferji in šoferke zanesli na set 5 kovinskih avtomobilčkov z odpirajočimi elementi in vzmetenjem – Porsche Cayenne turbo E-hybrid, Porsche 934, Porsche Boxster 718, Porsche 911 GT3 RS Experience in Porsche 911 Carrera S Cabriolet. Testni šofer mora vsak avtomobilček preveriti na testu kakovosti – nanje čaka kontrola pri ročni izstrelni rampi, vožnja med stožci, test zanašanja, test ravnotežja, vožnja po neravni in mokri površini in nagel spust po stopnicah. Odličen set za sestavljanje s testno stezo bo otroke zabaval leta in leta, ob tem pa lahko na stezi testirajo tudi svoje druge avtomobilčke, ali pa jo obogatijo z drugimi avtomobilčki iz kolekcije Majorette.

Otroci pri sestavljanju testnega centra v polnosti preizkušajo svoje veščine sestavljanja, se igrajo tehnike, vzdrževalce vozil in testne šoferje, s čimer se približujejo svetu odraslih. Njihovo delo bo vsakodnevni obhod po testnem centru, hkrati pa tudi organizacija posameznih testov in vrednotenj, ali so vozila Porsche pripravljena na običajno vožnjo in dirke. Vsak dan bodo odkrili nove možnosti igre, pridobivali zdravo samozaupanje in odkrivali lastno identiteto. Pri igri si izboljšujejo fino motoriko in logično razmišljanje, pri igri s prijatelji in sorojenci pa komunikacijske spretnosti in veščine izražanja.

Skupne mere testnega centra znašajo 70*60*22 cm, višina meri 22 cm, mere testne steze pa so 60*33*10 cm. Francoski proizvajalec Majorette se že vrsto let specializira za proizvodnjo prvorazrednih avtomobilčkov in setov za sestavljanje, ki navdušujejo otroke in zbiratelje s celega sveta. V partnerskem sodelovanju z avtomobilskimi znamkami otrokom prinaša licencirane replike vozil najvišje kakovosti. Igrače Majorette odlikujeta originalen francoski dizajn in visoka trpežnost, vaši družini pa bodo služile še vrsto let. Širok nabor izdelkov ni osredotočen le na funkcionalne igrače, ampak prav tako na zbirateljske kose, med katerimi bo vsak avtomobilski navdušenec našel nekaj zase.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloFrancija
Velikost70*60*22 cm
Barvabela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.