Set šolski nahrbtnik Ergomaxx Vichy Love Pink in šolska torba nahrbtnik Ralphie Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedbo

Opis izdelka

Šolski nahrbtnik Ergomaxx Vichy Love Pink in šolska torba Ralphie Vichy Love Pink iz delavnice belgijske blagovne znamke Jeune Premier bosta razveselila vsako bodočo šolarico. Šolski torbi v enem cenovno ugodnem kompletu sta popolnoma usklajena, tako da bo vsak dan v šolski klopi prav tako. Veliki ergonomični nahrbtnik Ergomaxx Vichy Love Pink in šolska torba Ralphie Vichy Love Pink sta izdelka belgijske blagovne znamke Jeune Premier, ki skrbi ne le za kakovost, ampak tudi za dizajn šolskih pripomočkov. Šolski nahrbtnik Ergomaxx in manjši nahrbtnik Ralphie Jeune Premier krasijo veseli obeski, zaradi česar bodo vaši otroci v šoli postavljali modne trende. Šolsko leto v stilu z Jeune Premier se lahko začne!

Šolski nahrbtnik veliki Ergomaxx Vichy Love Pink Jeune Premier ergonomični luksuzni dizajn 39*26 cm

Roza šolska torba Ergomaxx Vichy Love Pink Jeune Premier je namenjena predvsem otrokom prvih razredov, torej za šolarje od 6 let. Nahrbtnik je primeren za otroke s višino 122 - 158 cm in tehta le 1,1 kg. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehko, zračno podlogo in oblazinjenimi naramnicami. Za ergonomično nošenje torbe poskrbijo tudi pasovi za bok in prsni koš. Vzorčasta ergonomska šolska torba Jeune Premier ponuja velikodušen volumen 18 litrov. Notranjost nahrbtnika sestavljata dve prostorni predelki, ki se zapirata z vrvico in magnetnim zapiranjem. V notranjosti torbe bodo otroci našli praktično torbico, ki bo poskrbela, da bodo pomembni šolski pripomočki ostali na svojem mestu. Ergonomski torbi ne manjka tudi praktični sprednji žep za drobnarije in stranski žep za steklenico vode ali dežnik, ki se zapira na zadrgo.

Šolska torba nahrbtnik Backpack Ralphie Vichy Love Pink Jeune Premier ergonomični luksuzni dizajn 31*27 cm

Luksuzna roza šolska torba je namenjena že otrokom od 24 mesecev, zato jo lahko otroci nosijo že v vrtec. Roza nahrbtnik je primeren za otroke s višino 98 - 122 cm. Prazna torba tehta le 460 g in ne obremenjuje otroške hrbtenice z nepotrebnim težo. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehko, zračno podlogo in oblazinjenimi naramnicami. Za ergonomično nošenje torbe poskrbijo tudi prsni pasovi in možnost nastavitve naramnic. Šolska torba Jeune Premier ponuja volumen 9,2 litrov, zato se vanjo lahko spravi vse, kar prvošolček potrebuje med poukom, otroci pa jo lahko uporabijo tudi za izlete. Notranjost nahrbtnika sestavlja en prostorni predel, torbi pa ne manjka niti praktični sprednji žep za drobnarije in stranska žepa za steklenico vode ali dežnik, ki se zapirata na zadrgo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
Velikost39*26*18 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.