Set spominskih škatlic My First Memories Classique Home Kaloo v veliki 28 cm škatlici od 0 mesiacov

Opis izdelka

Set darilnih škatlic My First Memories z izdaje Home, francoskega podjetja Kaloo je čudoviti set različnih barvnih škatlic, ki se skrivajo v veliki škatli iz kakovostnega kartona s premerom 28 cm. V škatlo lahko spravite vse spominske predmete, ki vas bodo spominjali na otroštvo vašega malčka. Prve otroške risbice, slikice, fotografije, preprosto karkoli, kar ima za vas spominsko vrednost. Čudovita in nežna zasnova škatlice s sličico srnic na pokrovu ter naravnega motiva bo razveselil vsako mamico in njenega otroka.

Je originalni dodatek za gospodinjstva, ki vsebuje kar 6 škatlic, na katere lahko pripišete tudi ime in datum dogodka, ne manjkata pa niti 2 ovitka, v katera lahko vstavite fotografije in sličice. Set za shranjevanje spominov je popolno darilo za vsako družino z majhnim otrokom. Lepo bo popestril vsak interjer, lahko ga pospravite v otroško sobico, spalnico ali dnevno sobo. Ujemite pomembne trenutke življenja vaših najmlajših in jih shranite celo življenje.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 20 let ukvarja z izdelavo mehkih igrač za najmlajše otroke, ki so edinstvenega dizajna. Proces izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in popolna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Igrače Kaloo odražajo francoski občutek za izjemnost, lepoto in popolnost. Kaloo pazi na potrebe in želje najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč plišastim igračam Kaloo počutijo mirno in varno.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Dimenzije paketa28*28*9 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.